Sisley
Phyto-Sourcils Design

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
565 kr
565 kr
Variant : Cappuccino
Beskrivning

Phyto-Sourcils Design är en ögonbrynspenna i 3 delar. Det är ett professionellt verktyg tillgängligt för alla, i en unik Sisley-paketering: 1 - brynborste, 2 - triangulär spets för precis formgivning och definition oavsett önskad intensitet, samt 3 - highlighter som du applicerar under brynet för den perfekta finishen.

Texturen på spetsen glider lätt över huden och genom stråna för expertapplicering. Resultatet är byggbart, från det mest naturliga och subtila till djärvt och intensivt. Den lilla kudden med highlighter ger perfekt fördelning under brynen för en lyft- och framhävd look. Phyto-Sourcils Design är "gnugg"-fri och ger dina bryn en vacker form som håller sig felfri hela dagen lång. Innehåller vårdande ingredienser så som acaciavax och kameliaolja som respekterar huden och dess funktioner.

  • Multifunktionell

  • Unik design

  • Lättanvänd

  • Anpassningsbart resultat

Användning

Borsta brynen uppåt. Använd den triangulära spetsen för att definiera, forma/omforma och fylla i dina bryn. Jobba in färgen med borsten genom att borsta medhårs i korta drag. Applicera en touch av highlightern för att lyfta fram och ljusa upp kring ögonområdet. Applicera ensam eller innan Sisley Phyto-Sourcils Fix för tämjda bryn och ett professionellt resultat.

Upptäck mer som Phyto-Sourcils Design

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.