Jane Iredale
Lash Extender & Conditioner

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
205 kr
205 kr
Variant : 9 g
Beskrivning

Jane Iredale PureLash Lash Extender & Conditioner

För en fylligare känsla och look till dina fransar! Jane Iredale PureLash Lash Extender & Conditioner är som en vårdande primer till dina fransar som förbereder dem för mascara, för att få en så fyllig och lång effekt som möjligt. Den hjälper till att ge dina ögonfransar en starkare känsla och hjälper även till att få ut det mesta av din mascara.

Du kan använda Jane Iredale PureLash Lash Extender & Conditioner som en vårdande behandling under natten på både ögonbryn och fransar, eller innan du applicerar din mascara.

  • Ej testad på djur.

Innehåll: 9 g

Ingredienser

Glycerin,Stearic Acid,Cera Alba (Beeswax),Hydroxyethylcellulose,Panthenol,Hydrolyzed Wheat Protein,Algae Extract,Oleic Acid,Aqua/Water/Eau,Copernicia Cerifera Cera,Raphanus Sativus (Radish) Root Extract.

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Upptäck mer som Lash Extender & Conditioner

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.