Collistar
Twist Ultra-Shiny Eye Shadow

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 101 Diamante
Beskrivning

Collistar Twist Ultra-Shiny Eye Shadow

Makeup - med en twist! Collistar Twist Ultra-Shiny Eye Shadow kombinerar den lätta silkeslena känslan av ett puder, med den mjuka känslan av kräm i ett praktiskt twist-up-stick. Nyanser som gör dina ögon magnetiska, och med ett urval av både mjuka och djärva färger kan du enkelt hitta den som passar just ditt humör!

En väldigt täckande ögonskugga som täcker hela ögonlocket med en härlig färg med fin lyster, och den kan hålla hela kvällen! Med hjälp av Crystal Pearls blir det en skinande finish, och med den rundande toppen blir appliceringen simpel. Denna krämiga ögonskugga mjukgör och återfuktar, samtidigt som den innehåller speciella sfäriska silikonpartiklar och lätta oljor. Skapa en mjuk, naturlig look eller en mer intensiv look - samtidigt som dina ögonlock blir vårdade!

  • Ingår i Twist.
  • Fri från parabener.
  • Dermatologiskt & oftalmologiskt testad.
  • Ingen vässare behövs, bara skruva!

Ingredienser

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.