Giorgio Armani
Beauty Eye Tint Eyeshadow

Utgått Fri frakt
Variant : 1 Obsidian 6.5 ml
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Andra färger :
Beskrivning

Giorgio Armani Beauty Eye Tint Eyeshadow

Giorgio Armani Beauty Eye Tint Eyeshadow - en flytande ögonskugga vars livfulla och lekfulla färger kan läggas på i hur många lager som helst beroende på önskad intensitet. Med Eye Tint Eyeshadow skapar du personliga looks med antingen en touch av sofistikerad glamour eller med en genomskinlig, naturlig effekt.

Eye Tint Eyeshadow är innovativ makeup som kombinerar renheten som hos ett puder, hållbarheten hos bläck och känslan av en kräm. De klara, intensiva och exklusiva färgerna garanterar ett extremt resultat som håller i upp till 16 timmar. Alla nyanser passar både som eyeliner och för att skapa snygga sotningar.

  • Flytande ögonskugga
  • Sitter i upp till 16 timmar

Innehåll: 6.5 ml

Användning

Använd änden av applikatorn för eyeliner-applicering och den platta änden för att lägga på ögonskugga. Nyanserna kan appliceras i flera lager och tonas in i varandra för olika resultat.

Backstage-tips! Applicera ljusare nyanser för sig för att framhäva ögat. Avsluta din ögonmakeup med Eyes To Kill Mascara för definition och volym.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product