Övriga
Hard Candy Punk Palette!

Utgått Fri frakt
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Hard Candy Punk Palette

Förpackad i en chic (och återanvändningsbar) ask, är Punk Palette mycket mer än bara en låda skönhetsmaterial, det är en säker behållare som är perfekt för en hemlig gömma. Med den rätta läckra stilettklacks- och silverkedjelooken, innehåller Punk Palette fantastiska ansikts skisser och experttips som visar exakt hur du förändrar din look från mild till vild

Tre ögonskuggor, en rouge, två medtagbara läppgloss och ett glitterpuder, allt detta gör att du kan leka med färger och få en egen punk-inspirerad look. Gå från mjuk till vild och galen för att sedan gå tillbaks igen. Ta hjälp av instruktionerna som medföljer i setet.

Punk erbjuder ögonskuggor i djup gnistrande mörklila, gyllene khaki, samt blek glittrande grönt. Rouget har färg av mjuk korall, glitterpudret är i vitt sprakande glitter och läppglossen är skimrande beige och rik plommon.

Användning:
Steg för steg instruktioner hjälper och guidar dig för att ge dig den där döläckra looken till vardags och/eller fest. Glossen kan du trycka ut och ta med dig för att fräscha upp din make-up under dagen. När du har gjort slut på allt i boxen så kan du använda den som en snygg förvaring utav dina säkerhetsnålar.

Den snygga boxen stängs säkert med ett magnetlås (för att förhindra kladdigt makeupspill) och ett charmigt knytband. Och glasyren på kakan? Gloss pots för resebruk.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.