Lancôme
Ombre Hypnôse Mono

(6 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Inridescent Color I102 Pépite Douce 2 g
Kampanj

Köp valfria produkter från Lancôme för minst 500 kr och få ett set värde 372 kr. 

Beskrivning

Lancôme Ombre Hypnôse Mono Eyeshadow uppfyller alla färgdrömmar - från lätta, fräscha nyanser till de mest intensiva och glamourösa. Den lätta och silkesmjuka texturen gör det enkelt att applicera skuggan med ett enda svep!

En ren, intensiv och utslätande ögonskugga som inte smular. Finns med fyra olika makeupresultat: Matt, Pearly, Iridescent och Sparkles. Upptäck den färg som passar dig!

Om Lancôme

Lancôme grundades år 1935 av visionären Armand Petitjan med visionen att sprida känslan och smaken av fransk skönhet världen över. Lancôme's vision är att hjälpa varje kvinna att bli den bästa versionen av sig själv genom att erbjuda expertis och det bästa inom teknologi och innovationer. Tack vare den långa erfarenheten inom kosmetisk forskning har Lancôme unika kunskaper om hudens åldrande, vid varje ålder och på varje kontinent. Med en ambition att alla kvinnor som kommer till Lancôme för att bli vackrare - lämnar lyckligare. Lancôme testar alla produkter på känslig hud och produkterna passar för alla hudtyper.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product