MAC Cosmetics
Powder Kiss Lipstick

I lager Fri frakt från 199kr Redo att skickas
209 kr
209 kr
Variant : Brickthrough 3 g
Beskrivning

Powder Kiss Lipstick från MAC Cosmetics har en lätt pudrig konsistens som ger fukt och mjukgör läpparna samtidigt som de får en fin och matt finish. MAC Cosmetics Powderkiss läppstift är utvecklat efter önskemål av makeupartister – de ville gärna ha ett läppstift som kan tonas ut i kanterna och ge en mjukare övergång. Den unika formeln innehåller fuktgivande puderpigment som gör att läppstiftet känns som ett fuktgivande balsam som ger en fin färg utan att torka ut läpparna. Powder Kiss Lipstick från MAC Cosmetics finns i mer än 20 olika nyanser och du hittar garanterat minst en färg som passar just din hudton.

 

Applicera Powder Kiss Lipstick direkt på läpparna. Använd flera lager för en mer intensiv look eller för att friska upp färg och form. Använd Prep + Prime Lip från MAC innan du applicera läppstift så att de får extra fukt och fyllighet, och läppstiftet glider enklare på och håller bättre

Upptäck mer som Powder Kiss Lipstick

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.