Yves Saint Laurent
Couture Palette Collection, The Street And I

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Beskrivning

Yves Saint Laurent Couture Palette Eye Contouring - skapad som en hyllning till modehusets arv och DNA. Tack vare en ny generations formula och ett brett spektrum av skuggor och effekter hyllar Couture Palette kärnan av färger med ett oändligt antal looker. I The Street And I har man tagit fram en välkomponerad blandning med inspiration av graffiti och gatukonst för att passa den urbana artisten.

Varje Couture Palette innehåller fem nyanser som kan användas i alla möjliga kombinationer. Färgerna kommer till liv tack vare den nya "Pure Colour Catalyst-teknologin" och gör dem mjuka, hållbara i upp till 12 timmar, bekväma att använda och lätta att applicera.

Varje palett innehåller en enkel applikator med två olika ändar där den ena är lite större och kan med fördel användas på hela ögonlocket, den andra är lite tunnare och kan användas för skarpare linjer eller för att blanda färgerna.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product