Yves Saint Laurent
Polishing Brush 2017

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Beskrivning

Yves Saint Laurent Polishing Brush - en idealisk, multifunktionell borste. Använd för att applicera foundation och uppnå en polerad yta och rent resultat, eller använd i slutet vid applicering av foundation för att polera och blanda, eller ta bort eventuellt överskott.

Yves Saint Laurens fantastiska Polishing Brush är också ett underbart verktyg för att applicera produkter av krämig konsistens, rouge, eller bronzer för den perfekt polerade, nakna naturliga lystern.

  • Borsten är tillverkad av naturliga & syntetiska fiber.

Användning:

Borsta i cirkulära rörelser för optimalt resultat. Vid applicering av foundation - placera två prickar i pannan, en prick på varje övre och undre kind, en prick på näsryggen och en prick på hakan. Börja sedan borsta i cirkulära rörelser från pannan, ner mot näsryggen, sidorna av näsan, ut mot kindbenen och sedan ner mot nedre kind, avsluta med hakan.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product