Beautyblender
keep.it.clean

5stars stars, based on 1 reviews
I lager Fri frakt Redo att skickas

Du sparar 60 kr

139 kr 199 kr

139

Du sparar 60 kr

139 kr 199 kr

139
Beskrivning

Säg hejdå till smutsiga Beautyblenders och borstar, och säg hej till din nya rengöringsrutin! Denna rena duo innefattar en flexibel rengöringsmatta som du lätt kan dra över handen för en stadig rengöringsyta. Äntligen kan du blir av med envisa fläckar på dina verktyg tack vare ett exklusivt material designat för att rengöra men inte slita på dina blenders och borstar.

Tillsammans med rengöringsmattan får du även Beautyblender Blendercleanser Solid i en mindre storlek för ett komplett rengöringskit.

Användning

Steg 1: Gnugga din Beautyblender eller borste mot den fasta tvålen. Verktygen måste vara blöta.
Steg 2: För fingrarna genom "öglorna" av rengöringsmattan (ha den texturerade sidan uppåt), för att göra din handflata till rengöringsytan. Studsa lätt din Beautyblender mot ytan, eller jobba i cirkulerande rörelser med dina makeupborstar.
Steg 3: Skölj med rent vatten. Krama ur överflödigt vatten och låt torka på ett rent och välventilerat ställe tills nästa användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product