Beautyblender
Keep It Clean

(1 Recensioner)
Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Beskrivning

Säg hejdå till smutsiga Beautyblenders och borstar, och säg hej till din nya rengöringsrutin! Denna rena duo innefattar en flexibel rengöringsmatta som du lätt kan dra över handen för en stadig rengöringsyta. Äntligen kan du blir av med envisa fläckar på dina verktyg tack vare ett exklusivt material designat för att rengöra men inte slita på dina blenders och borstar.

Tillsammans med rengöringsmattan får du även Beautyblender Blendercleanser Solid i en mindre storlek för ett komplett rengöringskit.

Användning

Steg 1: Gnugga din Beautyblender eller borste mot den fasta tvålen. Verktygen måste vara blöta.
Steg 2: För fingrarna genom "öglorna" av rengöringsmattan (ha den texturerade sidan uppåt), för att göra din handflata till rengöringsytan. Studsa lätt din Beautyblender mot ytan, eller jobba i cirkulerande rörelser med dina makeupborstar.
Steg 3: Skölj med rent vatten. Krama ur överflödigt vatten och låt torka på ett rent och välventilerat ställe tills nästa användning.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.

Recensioner av denna produkt