Real Techniques
Duo-fiber Collection

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : Face Brush, Contour B. Eye B.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Ett helt fantastiskt set med tre borstar från Real Techniques som har duo-fiber, vilket innebär att du kan använda dem med puder, kräm och flytande makeup! Med detta set kan du bygga upp färg och textur på ditt sätt, för ett professionellt HD-resultat även i starka ljus.

Real Techniques första duo-fiber set i begränsad upplaga är underbar för dig som vill ha en enkel, men perfekt makeup-applicering! I setet får du med en borste för ansiktet som du kan använda för puder och bronzer i alla former, även en konturborste för en kontrollerad applicering vid exempelvis rouge och en borste för ögonskugga, så du får till den perfekta finishen när du tillexempel vill göra en sotad makeup.

  • Duo-fiber-borst.

  • Material: Syntetisk borst (Taklon) & aluminium-handtag.

  • Ej testade på djur.

Detta set innehåller:
  • Real Techniques Duo-Fiber Face Brush, 18 cm

  • Real Techniques Duo-Fiber Contour Brush, 16 cm

  • Real Techniques Duo-Fiber Eye Brush, 15 cm

Användning:

Tips: För att hålla din borste i toppskick, tvätta den varje vecka i varmt vatten och rengöring för borstar eller mild tvål. Låt den ligga platt för att torka.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product