Ej i lager Fri frakt från 199kr

Du sparar 45 kr

134 kr 179 kr

Du sparar 45 kr

134 kr 179 kr

Variant : 1 Black Blender
Beskrivning

Beautyblender Black, en svart version av originalet. Denna mjuka Beautyblender är idealisk för användning av makeup med mörkare nyanser, bronzer eller brun-utan-sol, men går givetvis att använda till ljus makeup också.

För applicering av brun-utan-sol i ansiktet och/eller på händer så är denna Beautyblender perfekt. Ett tips är att använda en färgad brun-utan-sol för att se vart du applicerar ordentligt, sedan använder du din svarta, fuktade Beautyblender och duttar på med precision.

Glöm fingrarna eller vassa trekantiga svampar! Beautyblender är den ultimata makeup-svampen som skapats utan kanter för att eliminera synliga linjer och streck. Framtagen av Hollywoods makeup-artist, Rea Ann Silva, för att hjälpa dig lägga en professionell, felfri makeup med en fantastisk finish.

Beautyblenders patentsökta eliptiska form gör appliceringen enkel, genom att den når de svåråtkomliga områdena med fantastisk lätthet. Dess konsistens är sensuell vid beröring och dess unika kurvor passar ansiktets konturer och lämnar din hy bländande och omätbar.

  • Idealisk för applicering av makeup med mörkare nyanser, bronzer samt brun-utan-sol i ansikte och/eller på händer.

  • Fri från latex, lukt & färgämnen.

  • Icke-allergiframkallande.

Användning

Använd Beautyblender spetsiga sidan för att nå svåråtkomliga platser, som runt näsa och mun, och under ögonen. Använd den runda basen för foundation och rouge på större områden av ansiktet såsom panna, kinder och haka.

Använd Beautyblendern fuktig vid tillämpningen av våt/torr make up. Tvätta efter användning och låt sedan torka. Beautyblender bör inte komma i kontakt med extrem värme av något slag.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product