Beautyblender
BodyBlender

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant :
Beskrivning

Beautyblender BodyBlender - för en felfri look över hela kroppen! Samma material som originalet Beautyblender, men i en ungefär dubbelt så stor storlek samt en plattare form. Idealisk för applicering av brun-utan-sol, bronzer, skimmerlotion, korrigerande kroppsmakeup eller färgade kroppslotions.

Beautyblender BodyBlender är en större version än originalet och har en platt form som gör att du kan följa alla kurvor på kroppen samtidigt som den är formad för att passa perfekt i handen. Den hjälper dig att få en kontrollerad, jämn, streckfri och mjuk applicering av din kroppsprodukt.

  • För kroppen.

  • Idealisk vid användning av brun-utan-sol, bronzer, skimmerlotion, färgade kroppslotions eller korrigerande kroppsmakeup.

  • Produkten blir dubbelt så stor när den är fuktig.

  • Använd produkten fuktad för bäst effekt.

  • Fri från latex och lukt.

  • Icke-allergiframkallande.

Användning

Fukta din BodyBlender och applicera önskad kroppsprodukt på den eller direkt på kroppen. Med dabbande rörelser applicerar du sedan din kroppsprodukt där du önskar.

Använd Beautyblendern fuktig vid tillämpningen av våt/torr make up. Tvätta efter användning och låt sedan torka. Beautyblender bör inte komma i kontakt med extrem värme av något slag.

Upptäck mer som BodyBlender

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product