Beautyblender
Beautyblender Nude

Ej i lager Fri frakt
179 kr
179 kr
Variant : 1 Nude Blender
Beskrivning

Beautyblender Nude, för en perfekt applicering av din makeup för en ''no makeup''-look med felfri finish! Denna beautyblender skapades i en nude nyans som en hyllning av en felfri, naturlig finish till din hy. Ett idealiskt verktyg för att applicera din makeup för en ''no makeup''-look. Perfekt för #IWokeUpThisWay-looken.

Beautyblenders patentsökta elliptiska form gör appliceringen enkel genom att den når de svåråtkomliga områden med fantastisk lätthet. Dess konsistens är sensuell vid beröring och dess unika kurvor passa ansiktets konturer och lämnar din hy bländande och omätbar. Den har en öppen cellstruktur som fylls med små mängder av vatten när du blöter den, vilket låter svampen bli ''full'' så att din makeup-produkt stannar ovanpå svampen istället för att absorberas in i den, vilket resulterar i att du behöver mindre produkt varje gång.

  • Nude passar för applicering av din makeup, för en ''no makeup''-look.

  • Passar för applicering av alla typer av sminkprodukter, idealisk för foundation, concealer & puder.

  • Fri från latex och lukt.

  • Icke-allergiframkallande.

Användning

Använd Beautyblender spetsiga sidan för att nå svåråtkomliga platser, som runt näsa och mun, och under ögonen. Använd den runda basen för foundation och rouge på större områden av ansiktet såsom panna, kinder och haka.

Använd Beautyblendern fuktig vid tillämpningen av våt/torr make up. Tvätta efter användning och låt sedan torka. Beautyblender bör inte komma i kontakt med extrem värme av något slag.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.

Recensioner av denna product