Real Techniques
Real Tech Expert Blending Duo

Utgått Fri frakt från 199kr
Variant : 44 g
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Produkten har utgått och kan inte längre beställas.
Beskrivning

Den här duon är ihopparad för att ge dig den perfekta finishen. Applicera produkt på pannan, hakan, näsan och kinderna med hjälp av foundation-applikatorn. Använd sedan Miracle Complexion sponge torr eller fuktad, för att blanda och jämna ut.

  • Foundationapplikator; Mjuk och flexibel yta som hjälper dig att hygieniskt applicera produkt på din hud. Används torr, tvättas av med vatten mellan användning.

  • Miracle Complexion Sponge; har rundade kanter som passar för större områden i ansiktet. Den smalare tippen gör det enkelt att dölja imperfektioner och den platta sidan är perfekt för konturer runt näsa och ögon. Perfekt för puder, kräm och flytande produkter. Används fuktad för en lättare täckning och torr för ett mer täckande resultat. Bör bytas ut var 1-3 månad. Latexfri.

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och dina åsikter, så vi skulle vilja höra vad du tycker om våra produkter. Vänligen notera att just nu kan du ej få poäng för dina recensioner, men denna funktion kommer snart att aktiveras igen.