search

Solkräm & Solskydd

Att skydda huden från solens skadliga strålar med hjälp av ett solskydd är otroligt viktigt, inte bara för att undvika brännskador utan även för att undvika att huden åldras i förtid. Du blir inte snabbare brun när du struntar i solkräm, bara snabbare bränd!

Se till att använda solkräm med högt SPF och som skyddar mot både UVA- och UVB-strålning, den strålning som gör dig brun, men som också är orsaken till att du bränner dig och att din hud åldras i förtid. Och snåla inte, smörj på ordentligt med solskyddsfaktor för att den ska uppnå sin fulla effekt. Tricket för en snygg och långvarig bränna är att jobba successivt: starta solsäsongen med en högre solskyddsfaktor för att successivt trappa ner på styrkan i takt med att huden bygger upp ett naturligt skydd. Om du planerar en kortare solsemester är ett högt solskydd att rekommendera under hela vistelsen.

Solkräm finns i flera olika varianter. Välj mellan puder, kräm, gel, sololja eller spray – baserat på hudtyp, hur stark solen är och vad du ska göra i solen. I vårt sortiment hittar du alltifrån kokosdoftande klassiker från Hawaiian Tropic, lyxiga texturer från Decléor, eller hudvårdande formuleringar från Dermalogica.

Relaterade grupper: Aftersun | Solkräm för män | Solskyddsfaktor (SPF)

103 produkter
12
Solkräm