search

Spiezia
Propolis Ointment

Spiezia Propolis Ointment
Tipsa en vän
Propolis är en trög flytande substans som produceras av bin i bikupan av harts. Bin använder harts i bikupan för att sterilisera och stänga öppningar och gångar eller för att balsamera invarderande insekter. Propolis har också används för att balsame… Läs mer här

Spiezia Propolis Ointment

Propolis är en trög flytande substans som produceras av bin i bikupan av harts. Bin använder harts i bikupan för att sterilisera och stänga öppningar och gångar eller för att balsamera invarderande insekter. Propolis har också används för att balsamera mumier i forntidens Egypten.

Med sin antibakteriella och antiseptiska verkan är denna salva ypperlig för ömtålig och känslig hy. Används för att minimera blemmor, plitor, inflammerade porer, självsprickor, svamp, liggsår, eksem m.m. Salvan kan användas på hela kroppen och ansiktet, till och med under ögonen. Även lämplig för barn med lättare hudproblem.

Innehåll: 50 ml

Användning

Massera in det infekterade området 2- 3 gånger per dag. För bästa effekt vid svåra besvär massera in och täck med gasbinda eller bandage och låt verka över natten.

Då salvan är mycket fet kan det vara en god idé att skydda natt/sängkläder du är extra rädd om. En liten mängd har god effekt då denna salva är mycket dryg! Används inte på öppna sår.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

All ingredients organically produced.

(1) Naturally occurring in 100% organic essentail oils.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Spiezia Propolis Ointment

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Ny favorit
2011-03-03 av: Jessica
Jag har kombinationshy och testade denna produkt, på bara två dygn och fyra insmörjningar (morgon/kväll) så har mycket av de röda partierna och prickarna försvunnit! Det stramar inte i huden och den ser friskare ut samt att foundationen fäster bättre med ett tunnt lager innan sminkning (brukar bli lite oljig i t-zonen, det har inte fösvunnit men minskat märkbart på mig) Den är fet att smörja in men det känns bara lyxigt. Jag är supernöjd med produkten och stort plus för ECO-märkningen.
Rekommenderas till: De som inte är helt nöjda med sina nuvarande produkter
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.