search

St. Tropez
Self Tan Bronzing Mist

315 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Denna spray ger en superjämn och ultramjuk naturlig solbränd nyans. Den är berikad med mjukgörande Aloe Vera och med en färg som varar länge får du en perfekt, naturligt solbränd look på ett ögonblick. Med 360° teknologi kan du spraya från alla håll … Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

St. Tropez Self Tan Bronzing Spray

Denna spray ger en superjämn och ultramjuk naturlig solbränd nyans. Den är berikad med mjukgörande Aloe Vera och med en färg som varar länge får du en perfekt, naturligt solbränd look på ett ögonblick. Med 360° teknologi kan du spraya från alla håll och exempelvis hålla flaskan upp-och-ner när du sprayar ryggen. Dess innovativa doftteknologi "Aromaguard" ger en subtil, uppfriskande doft och eliminerar den klassiska brun-utan-sol-doften med minst 70 %.

St. Tropez Self Tan Bronzing Spray har en brun färg, vilket hjälper dig att säkerställa att den blir jämnt applicerad och slutresultatet perfekt!

  • Passar alla hudtyper.

Innhehåll: 200 ml

Användning

Använd ett par gånger i veckan för att bibehålla resultat. Rengör först huden gärna med peeling. Applicera hudlotion på torra områden som armbågar. Håll flaskan ca 20 till 30 cm från huden och spraya från topp till tå. Blanda ut med handen eller St. Tropez Tan Optimiser Tan Applicator Mitt, om det behövs för att uppnå en jämn färg. Vänta ett tag för att låta sprayen torka innan du klär på dig. Tvätta händerna noga direkt efter applicering. Undvik läpparna, ögonbrynen och hårlinjer. Undvik även att få på känslig, irriterad hud eller sår.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

St. Tropez Self Tan Bronzing Mist

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Nöjd!
2014-05-20 av: Helena J (ålder: 25-34)
Efter att ha provat mig igenom alla varianter av BUS fastande jag för spraymodellen med direkt bronzing.

Lätt att applicera, jag ser direkt att det bli jämt och färgen blir fint brun. Varar 3-4 dagar och luktar inte jättemysko.

Bra flaska med jämn spray som funkar även om jag håller flaskan upp och ner, detta gör att jag hela tiden kan ha ett jämt "flöde" på produkten och undvika fläckar vid "start och stopp".

Jag börjar och slutar bredvid mina ben och får ett schysst resultat varje gång. Står i duschen när jag sprayar. Har hittills endast använt den på benen.