search

Stella McCartney
Pop Bluebell EdP

50 ml Stella McCartney Pop Bluebell EdP
50 ml Stella McCartney Pop Bluebell EdPStella McCartney Pop Bluebell EdP
Från:
439 kr549 kr
Välj variant först

                  30 ml Stella McCartney Pop Bluebell EdP
 • 30 ml

439 kr
549 kr

                  50 ml Stella McCartney Pop Bluebell EdP
 • 50 ml

548 kr
685 kr

                  100 ml Stella McCartney Pop Bluebell EdP
 • 100 ml

905 kr
Tipsa en vän
Stella McCartney presenterar POP Bluebell EdP, en blommig, modern och positiv doft som lanserades ett år efter originalet Stella McCartney POP EdP från 2016. POP Bluebell symboliserar sällsynthet, äkthet, och ett äventyrligt sinne. Precis som origina… Läs mer här

Stella McCartney Pop Bluebell EdP

Stella McCartney presenterar POP Bluebell EdP, en blommig, modern och positiv doft som lanserades ett år efter originalet Stella McCartney POP EdP från 2016. POP Bluebell symboliserar sällsynthet, äkthet, och ett äventyrligt sinne. Precis som originaldoften är denna nya version en hyllning till generationen av banbrytande unga kvinnor, men ska utstråla en djupare, mörkare och mer reflekterande känsla som bygger på erfarenhet och den inre styrka som dessa kvinnor har utvecklat.

Pop Bluebell EdP kombinerar blommigt med med varm träbas, med fokus på den engelska blåklockshyacinten, känd för sin distinkta och utsökta doft, som dessutom ger det där extra djupet och perfekta balans till originaldoftens noter av tuberos och sandelträ. Den komplexa sammansättningen speglar de mångfacetterade egenskaperna hos den nya generationen Stella McCartney-ikoner. Feminin utan att vara skör, och djärv men ändå balanserad.

Toppnoter

Engelsk klockhyacint

Hjärtnoter

Tuberos

Basnoter

Sandelträ

 • Lanserad: 2017
Upptäck Pop Bluebell EdP

Den engelska blåklockshyacinten är en fridlyst art som är förbjuden att plocka, man har till POP Bluebell istället använt sig av biomimetik (headspace technology) vilket innebär att blommans distinkta doft kan tillfångatas ytan att man skadar eller påverkar växten på något sätt. Detta är första gången som headspace-teknologiu används på denna anmärkningsvärda art, det gör också POP Bluebell till den första parfymen som fångar blommans faktiska doft snarare än att man skapar en tolkning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Stella McCartney Pop Bluebell EdP

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Underbar
2017-08-09 av: Camilla
En underbar unik parfym som doftar annorlunda än de flesta andra parfymer. Har en mörkare doft samtidigt som den har en härlig sötma.