search

Stem Organics
Fresh Start Serum

Stem Organics Fresh Start Serum
Tipsa en vän
Ett serum som skyddar huden mot yttre påfrestningar under dagtid och som hjälper till att reparera huden när den används till natten. Detta serum innehåller kraftfulla antioxidanter som har anti-aging egenskaper. Fresh Start Serum kan användas som et… Läs mer här

Stem Organics Fresh Start Serum

Ett serum som skyddar huden mot yttre påfrestningar under dagtid och som hjälper till att reparera huden när den används till natten. Detta serum innehåller kraftfulla antioxidanter som har anti-aging egenskaper. Fresh Start Serum kan användas som ett alternativ till fuktighetskräm av personer som föredrar lättare produkter.

  • Ekologisk ginkgo, B3 & betaglukan.
  • 91 % Cerifierat ekologiskt innehåll.
  • Passar alla bortsett från personer med aknebenägen hy.

Innehåll: 50 ml

Användning

Applicera gärna på huden när den fortfarande är fuktig efter användning av Antioxidant Toning Infusion. Applicera serumet genom att försiktigt dutta in det i huden. Använd morgon och kväll, följ gärna upp med Exquisite Face Fluid eller Hydrating Face Fluid.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

(1) Cartified Organic by: 1 ACO.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Stem Organics Fresh Start Serum

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller