search

SUKI
Delicate Hydrating Oil

Suki Delicate Moisture Body Oil
Tipsa en vän
En 3 i-1 olja som vårdar och håller fukten kvar utan att lämna en fet hinna. Verkar närande och lugnande samtidigt som den minskar rodnad, irritation och spändhet. Läs mer här

Suki Delicate Hydrating Oil

En 3 i-1 olja som vårdar och håller fukten kvar utan att lämna en fet hinna. Verkar närande och lugnande samtidigt som den minskar rodnad, irritation och spändhet.

Innehåller rosolja med vitaminpackade antioxidanter, anti-inflammatorisk arnikaextrakt, lugnande kamomillextrakt och aprikoskärnolja.

  • 100% naturlig.
  • Fri från petrokemiska ingredienser & syntetiska ämnen.
  • Täpper inte igen porerna.
  • Passar alla hudtyper.

Innehåll: 120 ml

Användning

Använd som återfuktare och smörj in kroppen efter bad eller en dusch medan huden fortfarande är fuktig och varm. Eller i ett hett bad, häll då i rikligt under rinnande vatten. Kan även användas som massageolja.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

SUKI Delicate Hydrating Oil

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller