search

Swarovski
Aura By Swarovski EdP

75 ml
75 mlAura By SwarovskiAura By SwarovskiAura By Swarovski
Tipsa en vän
En doft skapad med samma perfektion som Swarovskis slipade kristaller. Denna doft är en feminin, sensuell och lyxig doft. Det är en feminin doft som tillför en Aura av väldoft och beskrivs som både fruktig och blommig. Toppnoter av litchi och ros, hj… Läs mer här

Swarovski Aura By Swarovski EdP

En doft skapad med samma perfektion som Swarovskis slipade kristaller. Denna doft är en feminin, sensuell och lyxig doft. Det är en feminin doft som tillför en Aura av väldoft och beskrivs som både fruktig och blommig. Toppnoter av litchi och ros, hjärtnot av vit Tuberose och slutligen Rosépeppar i basen som kittlar fantasin från basen tillsammans med amber, benzoin och vit mysk.

Näsan bakom denna doft är Olivier Cresp från Firmenich. Den vackra flaskan är smyckad med den renaste kristall, en äkta Swarovski-kristall. Den första doften från de världsberömda tillverkarna av den helt unika Swarovski-kristallen.

Doftnoter

Toppnoter

Litchi frukt & Ros.

Hjärtnoter

Vit Tuberose.

Basnoter

Rosépeppar, Amber, Benzoin och Vit Mysk.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Swarovski Aura By Swarovski EdP

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller