Swiss Clinic
Skin Roller - Microneedling 3 in 1

Utgått Fri frakt från 199 kr
Variant :
Beskrivning

Swiss Clinic Skin Roller - Microneedling 3 in 1

Mikronålsbehandling är för dig som vill ha maximala resultat av din hudvård. Swiss Clinic Skin Roller - Microneedling 3 in 1 är resultatanpassad och har utbytbara nålhuvuden. Samtliga tre nålhuvuden ingår (3 in 1) för att kunna behandla hela kroppen.

  • Till Ansiktet0.2 mm används främst i ansiktet och runt ögon för att reducera acne, prickar och mindre ärr. Fungerar även för att förebygga rynkor. Denna längd är också ett bra alternativ att använda även på kroppen på känsliga huddelar som fötter, knäveck och ovansidan på handen. Använd inte på ögonlock eller för nära ögonen.

  • Anti-Aging0.5 mm är anpassad för anti-aging och för hudförnyelsen i ansiktet. Längden är framtagen för att reducera rynkor och andra hudproblem som kommer med åldern. Vill du ha en förstärkt effekt använd tillsammans med Swiss Clinics Rejuvinator då den penetrerar huden och ger gelén en bra chans att behandla huden.

  • Till Kroppen 0.5 mm hjälper huden att reducera större ärr, små bristningar och för att vid regelbunden användning främja chanserna till en fastare hud. Denna nål är den längsta vi rekommenderar för hemmabruk och bör användas försiktigt på känslig hud.

 
 

Artikelnummer: 79042

Upptäck mer som Skin Roller - Microneedling 3 in 1

Recensera Denna Produkt

Vi tror på din expertis och värnar om din åsikt som hjälper andra att hitta rätt! Därför vill vi gärna höra vad du tycker om våra produkter. Lämna din skönhetsrecension på dina senaste köp och få poäng för din insats som medlem i Eleven Club.