search

TanCan

Tancan
Tipsa en vän
TanCan är den absolut senaste tekniken inom området "sunless tanning". Nu är det enkelt och smidigt att hålla sig brun och fräsch året om utan UV-strålning. Samtidigt som TanCan ger dig en fin solbränna, vårdar den din hud och tillför fukt och näring… Läs mer här

TanCan

TanCan är den absolut senaste tekniken inom området "sunless tanning". Nu är det enkelt och smidigt att hålla sig brun och fräsch året om utan UV-strålning. Samtidigt som TanCan ger dig en fin solbränna, vårdar den din hud och tillför fukt och näring.

Spraymisten är enkel att applicera och ger huden en jämn och naturlig färg på bara några minuter, den torkar och verkar snabbt. Idén och principen är densamma som för solduschar eller airbrushsystem på salonger. Det vill säga att man sprayar sig brun utan att behöva smeta med händerna, därmed uppnås ett jämnare och bättre resultat.

Med TanCan kan du spraya dig brun när och var som helst, hur ofta och hur mycket som helst. Produkten är tillverkad och utvecklad i Sverige. Vi är stolta över att lansera TanCan som innehåller omsorgsfullt utvalda råvaror av högsta kvalitet. Alla hudtyper får en snygg och säker solbränna, och ingen behöver längre oroa sig för att bli orangefärgad!

TanCan fungerar även intensivt återfuktande av äkta Aloe Vera. Extrakt från vitt te återställer hudens naturliga spänst och minskar synliga ålderstecken. TanCan är en efterlängtad produkt som har fått mycket positiva omdömen redan på teststadiet. Prova själv det säkra, snabba och smarta sättet för en oemotståndlig solbränna!

  • Produktens bäst före-datum 2010-12-09.
  • Flaskan innehåller 250 ml och räcker till ca 3 helkropps- eller 40 ansiktsbehandlingar.

Så här använder du Tancan

TanCan är enkel att applicera. Spraymisten lägger sig i ett tunt lager på huden och behöver inte smetas ut för hand. Eftersom misten är färgad har du full kontroll på var du sprayat. Slutresultatet blir helt enkelt en jämnare solbränna!

Steg 1
Rengör huden med mild tvål och skrubba dig gärna för att avlägsna döda hudceller. Applicera fet kräm på torra partier som t.ex. armbågar, händer, fötter, knän, naglar och anklar.

Steg 2
Ställ dig i duschen, utomhus eller på annan välventilerad plats. Undvik färgning av fotsulorna genom att stå på en blöt handduk (alt skölj av fötterna efter behandling). Skaka flaskan och håll den ca 30-40 cm från kroppen. Spraya försiktigt ut ett jämnt och tunt lager med cirkelformade, svepande rörelser. Blunda och håll andan vid sprayning av ansiktet. Smeta inte ut TanCan med händerna, bara spraya och låt torka.

Steg 3
Efter ca 5 minuter är huden torr och du kan ta på dig kläder igen. Välj gärna mörka, löst sittande kläder. TanCan torkar väldigt snabbt in i huden, men eftersom produkten är brunfärgad, kan den i vissa fall färga av sig på kläderna tills du duschat första gången. (färgen är vattenlöslig). Efter 6 timmar kan du duscha av den överflödiga färgen. Vårda gärna huden med bodylotion för att bevara färgen bättre.

Nu kan du njuta av en fräsch, naturlig solbränna i minst en vecka!
Några av tidningarna som skrivit om Tancan
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

TanCan

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bästa BUSen!
2010-10-20 av: Susanne (ålder: 35-44)
Jag har också testat en massa olika Brun utan sol, och denna är helt klart en av favoriterna! Ger en kraftig och naturlig färg efter endast en applicering! Skönt också att slippa smörja ut med händerna, det underlättar!
5/5Den bästa!
2010-10-14 av: Amela (ålder: 15-24, www.shoetastic.blogg.se)
Har testat dom flesta brun utan sol produkter ute på marknaden och denna håller sig fortfarande på TOPPLISTAN enligt mig.
5/5Måste testas av alla!
2010-10-09 av: Jessica Madeleine J (ålder: 15-24)
Ger en jämn och fin färg lätt att applicera. gillar denna produkt starkt!
Rekommenderas till: Till alla som vill att den varma sommaren ska hålla i sig året om.
5/5Bäst i test
2010-10-08 av: Marie (ålder: 25-34)
Jag har testat det mesta och kan lätt säga att denna är bäst av alla brun-utan-sol produkter. Lätt att få jämnt, svårt att få fläckigt. Den räcker läääänge och ger en fin färg.
Rekommenderas till: Till alla som känner sig lite bleka.
5/5Rekomenderar denna!
2010-09-29 av: Maria Isabelle F (ålder: 25-34)
Jag gillar denna produkt! Spraya på och du får en härlig bränna!
Blir brun på en gång!! Rekomenderar!
Rekommenderas till: De som vill vara brun året om!
1/5Nej nej nej
2011-04-06 av: Sara Anna Maria (ålder: 25-34)
- jättesvårt att få jämn färg
- hela badrummet blir brunt av "dammet"
- luktar förfärligt.. värre än andra BUS

Skulle funka om man hade någon annan som sprayade åt en kanske. För på de ställan man väl lyckas få till det blir det fin färg. Men gör det utomhus.
Rekommenderas till: Någon med en snäll sambo, kanske