search

TanCan
Bronze Self-Tanning Spray

TanCan Bronze Self-Tanning Spray
299 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Originalet sedan 2004! Denna populära self-tanning-spray med färgguide (bronzer) ger en fin spraymist som lägger sig som ett tunt och jämnt lager över din hud utan att du behöver smörja in för hand. TanCan Bronze ger en jämn, effektfull och naturtrog… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

TanCan Bronze Self-Tanning Spray

Originalet sedan 2004! Denna populära self-tanning-spray med färgguide (bronzer) ger en fin spraymist som lägger sig som ett tunt och jämnt lager över din hud utan att du behöver smörja in för hand. TanCan Bronze ger en jämn, effektfull och naturtrogen solbrun färg som håller i ca. en vecka. Exklusiva råvaror av högsta kvalitet gör dig vackert och naturligt solbrun - ej orange - helt utan skadliga UV-strålar.

Produkten är brunfärgad för lättare applicering. Munstycket gör det möjligt att hålla flaskan i alla vinklar (360°), vilket underlättar sprayning av kroppens baksida. TanCan Bronze ger en omedelbar effekt och ett jämnt, perfekt solkysst resultat. TanCan Bronze är en modern brun-utan-sol med djupverkande erythrulose för en gyllenbrun solbränna, även berikad med aloe vera och vitt te, utan tillsatser, parfym eller skadliga konserveringsmedel.

Använd gärna tillsammans med övriga produkter i TanCan Professional Self-tanning System.

Innehåll: 250 ml

Användning

Rengör, skrubba och torka huden. För bästa resultat applicera TanCan Primer före behandlingen. Smörj in torra partier med kräm. Stå gärna i duschen eller på välventilerad plats. Skaka flaskan, håll den 30-40 cm från kroppen och spraya ett tunt, jämnt lager med cirkelformade rörelser. Blunda och håll andan vid applicering i ansiktet. Låt kroppen torka före påklädning (mörka, löst sittande kläder rekommenderas). Efter 4-6 timmar har färgen utvecklats och den överflödiga bronzern kan duschas bort. (Du kan alternativt låta verka över natten och duscha på morgonen.) Solbrännan håller till ca. 3-4 helkroppsbehandlingar.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

TanCan Bronze Self-Tanning Spray

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bäst hittills
2014-08-05 av: Maja B (ålder: 15-24)
Lite knepig att dosera själv speciellt om man råkade trycka ojämnt så kom det lite mer färg ibland men om du kan få hjälp av någon så blir det väldigt jämnt och fint. Luktar lite dagen efter men inte i närheten av den vanliga hemska BUS lukten. Jag sprayade på kvällen och sen sov med det och duschade av dagen efter då har färgen hunnit sätta sig ordentligt och man är superbrun och fin i någon vecka framöver.

Dock har jag en torrare hudtyp så det flagnade lite fläckigt på vissa ställen, men går bort med en redig skrubb i duschen. Rekommenderar starkt för alla som har svårt att hitta en bra BUS -produkt :)
Rekommenderas till: Alla
5/5Brun året om!!
2011-02-04 av: Isabelle
Jag älskar den här produkten, man blir lätt beroende.
Spraya på hela kroppen och du får direkt en snygg solbränna!! I love it!
Rekommenderas till: Alla
4/5Wow
2017-04-06 av: Sophie E (ålder: 25-34, Sophieeriksson.se)
Jags blev verkligen imponerad av den riktigt snygga bruna färg man fick! Svår att applicera ensam dock, men med en hjälpande hand funkar den utmärkt till hela kroppen. Är jättenöjd med produkten. Dock är det synd att den inte räcker så länge och man får vara försiktig när man sprayar då det hamnar överallt.
Rekommenderas till: Till dig som vill ha en riktigt snygg busbränna