search

TanCan
Clear Self-Tanning Spray

TanCan Clear Self-Tanning Spray
249 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Fungerar precis som TanCan Bronze med enda skillnaden att Clear är transparent (ingen bronzer). Det är en smaksak om man föredrar Bronze eller Clear, men generellt lämpar sig Bronze bättre till kroppen och Clear bättre till ansiktet. Enkelt att bara … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

TanCan Clear Self-Tanning Spray

Fungerar precis som TanCan Bronze med enda skillnaden att Clear är transparent (ingen bronzer). Det är en smaksak om man föredrar Bronze eller Clear, men generellt lämpar sig Bronze bättre till kroppen och Clear bättre till ansiktet. Enkelt att bara spraya på och vänta, efter ca sex timmar har du en vacker solbränna som håller i ca en vecka.

TanCan Clear ger din hud en djup och naturlig färg. Sprayen lägger sig i ett tunt lager över huden. Produkten är ofärgad och solbrännan framträder efter 4-6 timmar. Enkel applicering då flaskan fungerar i alla vinklar (360°). TanCan Clear är en modern brun-utan-sol med djupverkande erythrulose för en gyllenbrun solbränna, även berikad med aloe vera och vitt te, utan tillsatser, parfym eller skadliga konserveringsmedel. Använd gärna TanCan Clear tillsammans med övriga produkter i TanCan Professional Self-tanning System.

Innehåll: 100 ml

Användning

Rengör, skrubba och torka huden. För bästa resultat applicera TanCan Primer före behandlingen. Stå gärna i duschen eller på välventilerad plats. Skaka flaskan, håll den 30-40 cm från ansiktet och blunda, håll andan och spraya ett jämnt lager över ansikte, hals, nacke och dekolletage. Klart! Efter 4-6 timmar har din hud utvecklat en härlig färg som håller cirka en vecka. För att förlänga och underhålla din solbränan använd TanCan Serum dagligen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

TanCan Clear Self-Tanning Spray

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Helt underbar!
2011-03-07 av: Catarina (ålder: 35-44)
BUS-beroende som jag är så älskar jag verkligen denna TanCan Clear! Ger en mycket fin och naturlig "bränna", absolut inga orange tendenser!
Har du velat köpa men tvekat lite? Gör inte det, KÖP! Ha lite tålamod med Clear och spraya inte på för mycket, färgen kommer så småningom :)

Jag har periodvis eksem i ansiktet och ngt känslig hy och döm om min förvåning när (alla) TanCans produkter lugnar ner eksemet och huden mår mycket mycket bättre med TanCan än allehanda apotekskrämer och kortisonkrämer!!!
Rekommenderas till: Du som vill få en snygg och naturlig bränna helt ofarligt!