search

Tangle Angel
Hårborste Rosa

Tangle Angel Hårborste Rosa
Tipsa en vän
Skönhet ligger nu i dina händer - en ängel har landat för att reda ut dina hemska tovor och lämnar ditt hår silkeslent och lätt att hantera! Sänd från himmelen med sitt nyskapande är Tangle Angel inte bara vacker att se på, den har även tagit industr… Läs mer här

Tangle Angel Hårborste Rosa

Skönhet ligger nu i dina händer - en ängel har landat för att reda ut dina hemska tovor och lämnar ditt hår silkeslent och lätt att hantera! Sänd från himmelen med sitt nyskapande är Tangle Angel inte bara vacker att se på, den har även tagit industrin till en helt ny nivå med många nya och helt unika funktioner.

Din Tangle Angel kan hållas kring vingarna för bättre kontroll och känsla eller i handtaget för dagligt bruk. Borsten finns i olika spännande färger som alla kompletterar den fantastiska designen.

Tangle Angel är inte bara en perfekt hårborste för att reda ut hemska tovor utan den är även en fantastisk fön-borste och passar alla hårtyper.

  • Flexibla utredande borststrån.
  • Antistatisk.
  • Antibakteriell.
  • Värmetålig.
  • Elegant design.

Längd: 19 cm

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Tangle Angel Hårborste Rosa

Medelbetyg (3.0): 3/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Bra hårborste för fint eller tunt hår
2013-09-25 av: Cecilia L (ålder: 35-44)
Antistatisk hårborste - funkar för mitt hår blir fort statiskt av andra borstar men inte med den här borsten! Tycker det ger mitt platta, fina, typiskt svenska hår litet extra volym också, bra när det börjar bli tunnare. Jättesöt design, har både den rosa och den vita. Är nog bäst för oss med fint eller tunt hår, tror inte borsten klarar tjockt eller grovt hår, antagligen viker sig pinnarna då.
Rekommenderas till: Den som har fint, tunt hår som lätt blir statiskt
4/5Okej
2013-01-19 av: Sonja S
Jag menar det är en bra hårborste, den är bara inte fantastisk. Att den är antibakteriell uppskattas dock sannerligen, och även den kitchiga designen! Den river inte i håret, så om det är det du är ute efter är denna bra! Du ska nog inte ha för tjockt hår dock! Den är absolut bättre än andra plastborstar jag prövat och tar med sig väldigt lite hår!
1/5Superkass
2014-08-16 av: Sarah O (ålder: 25-34)
Totalt värdelös hårborste som inte tar alls i håret. Det tar mig en halvtimme att borsta igenom hela håret.