search

Tangle Teezer
Compact Styler

Tangle Teezer Compact Styler
Tangle Teezer Compact StylerTangle Teezer Compact Styler
199 kr
Välj variant först

                  Leopard/Svart
 • Leopard/Black

199 kr
Tipsa en vän
En kompakt modell av Tangle Teezer. Liten, smidig, skydd för piggarna som gör att den passar perfekt i väskan. Samma unika förmåga att reda-ut tovigt hår. Läs mer här

Tangle Teezer Compact Styler

En kompakt modell av Tangle Teezer. Liten, smidig, skydd för piggarna som gör att den passar perfekt i väskan. Samma unika förmåga att reda-ut tovigt hår.

Frisörernas favoritutredningsborste. Ta farväl av tovor och trassligt hår. Tangle Teezer har på kort tid blivit den mest populära utredningsborsten. Hjälper till att göra håret slätt utan att skada fjällsiktet. Tangle Teezer kan användas för att reda ut både vått och torrt hår.

Du behöver inte vara försiktig! Tangle Teezer är inte lik någon annan borste du tidigare testat, denna underbara borste ger dig ett fantastiskt resultat och reder ut ditt hår helt smärtfritt. För att reda ut riktigt trassligt och besvärligt hår, borsta bara hårdare och mer bestämt. Tangle Teezer kommer inte att lugga utan reder ut dina tovor på ett unikt skonsamt sätt.

Längd: 9 cm

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Tangle Teezer Compact Styler

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Ska aldrig byta borste igen!
2011-08-08 av: Liliana
Jag köpte Tangle Teezer efter att ha läst alla positiva recensioner på internet så jag bestämde mig för att köpa en.
När jag använde den första gången trodde jag inte att den gjorde något, för den fastnade inte i håret och gjorde inte ont som andra borstar gör. Den reder ut tovorna på bara några sekunder!
Den är perfekt att ta med på resan eftersom den inte tar så mycket plats.
Rekommenderas varmt till alla som har långt hår som ofta trasslar ihop sig.
Rekommenderas till: Alla som har långt hår.
4 av 4 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Den bästa som finns!
2012-03-01 av: Alexandra S
Det här är utan att överdriva den absolut bästa borsten!
Kammar lätt igenom håret utan att lämna kvar jobbiga tovor.
Först köpte jag den större borsten och blev förälskad men i och med att jag reser mycket så köpte jag sedan den med skydd. Min pojkvän har nu den gamla borsten och han älskar den :) han tycker nämligen att den masserar hårbotten på ett skönt sätt!
Rekommenderas till: Alla!
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bra borste som är enkel att ta med sig
2017-08-14 av: Sofia
En hårborste som är praktisk att ta med sig, då den inte tar så stor plats. Reder ut håret bra.
5/5Super bra
2017-07-25 av: Sara A (ålder: 25-34)
Jätte bra att borsta alla hår med och extra till de hårömma. Borstade en kompis dotter som är jätte jätte jätte håröm. Men med denna gick det bara bra utan några problem. Med en vanlig borste hade hon gråtit floder. Så denna rekommenderas. En enkel borste som tar lite plats. Har man tjockt hår behöver man gärna borsta med en annan ibland för jag tycker det är svårt på mig själv att borsta genom hela håret. Annars får man vara noga med att ta med underhåret.
5/5THIS BRUSH HAS TO BE MAGIC!
2013-01-07 av: Evy87 (ålder: 25-34)
I don´t have the words to describe this brush other than... MAGIC. My hair is long, thick and has been chemically processed with bleach and hair dye and therefore my hair gets super tangled. I have feared to brush my hair because every time I brushed my hair was torture. I would break so much of my hair and end up in so much pain! I had almost lost all hope and was thinking about just cutting my hair off to end this torture but then my husband saw this brush on this website and told me all about it! I decided to give it a try and it was the best decision ever. I just finished brushing my hair with this brush with 0 pain!! I kept telling telling my husband "This HAS to be magic... I don´t get it! How does this even work!?" I had 0 pain and brushing my hair was super quick. I mean... it HAS to be magic, right!? This will be the best 200 krs you will ever spend... I would even buy this brush for 2000 krs!
Rekommenderas till: People with very tangled hair that are tired of being in pain and have almost lost all hope
5/5Oväntat bra
2012-09-09 av: Carina L (ålder: 35-44)
Har alltid förespråkat naturborstar men den här är en ny favorit, reder snabbt ut håret utan att det slits. Fungerar även bra när man har extensions.
Rekommenderas till: Alla med långt hår
5/5super
2012-08-09 av: Petra W
Den bästa hårborsten
Rekommenderas till: alla
5/5Ergonomisk också!
2011-06-15 av: Jessica S (ålder: 15-24)
Glömde lägga till att den är skön att hålla i, man får ett bra grepp och det är ergonomiskt. Har man svårt att hålla i borstar med smalare skaft så är denna borste att rekommendera.
Rekommenderas till: De med långt (trassligt) hår i alla åldrar! Samt de som har svårt att hålla i smalare borstar.
5/5Bättre än jag förväntade mig!
2011-06-15 av: Jessica S (ålder: 15-24)
Köpte en Tangel Teezer i rosa. Jag köpte den mest för att se om den verkligen var så bra som det står.. Det står att den reder ut håret smärtfritt och det är faktiskt sant! Den ger lite massage i hårbotten samtidigt. Jag har långt hår och det är trassligt som bara den vissa dagar och är ofta svårt att reda ut men det gick otroligt lätt med denna borste. Den är helt värd pengarna och är bra för man kan skydda "piggarna" när man har den med sig. Min kusin fyller år snart så hon ska få en likadan av mig när hon fyller :)
Rekommenderas till: De med långt (trassligt) hår i alla åldrar!
4/5Bästa någonsin
2017-12-28 av: Linnea K (ålder: 15-24)
Mitt hår bli aldrig tovigt så har därför aldrig behövt borsta håret, men när jag lät de växa längre än axlarna och inte längre visste vilken min riktiga färg var hade mitt hår vid 17 års ålder tydligen fått nog.

Så fick ge mig ut och leta och jag är såå glad att denna var det första jag kom över.

Borstar nu håret endast efter tvätt när de är blött och efter jag gjort lockar för att borsta dem lösa, och har nästan aldrig tovor där emellan.

De enda negativa skulle vara att locket bara är på toppen och när man reser med den kan det fortfarande komma in saker från sidorna.

Har även en utan lock hemma för att jag tycker den lite större är lättare att få bra grepp med.
Rekommenderas till: ALLA
4/5Ett litet under för blött hår.
2013-04-24 av: Carin H (ålder: 35-44)
Jag har väldigt torrt, blekt och tjockt hår som lätt tovar sig. Om jag försöker reda ut det när det är blött så fastnar alla "verktyg" och sliter ur en hel näve hår.

Naturligtvis ville jag prova en borste som lovar att reda ut alla hår torra eller våta...
...och det fungerar!

När jag använder hårinpackningar vill jag gärna kamma igenom håret med inpackningen i. Jag har använt en bredtandad afro kam som varit det mest effektiva, tills nu.
Först trodde jag att borsten inte "tog" eftersom jag inte kände något när jag använde den. Men jag kammade igenom håret med en kam och den gled igenom utan problem. Imponerande!
Borsten fungerar lika bra på handdukstorrt hår. Ett litet under.
Huruvida den sliter på håret återstår att se för borsten kommer onekligen att användas flitigt.

När jag borstar håret när det är torrt vill jag dock känna att den "tar" så då kommer jag att använda en annan. Dessutom är jag inte helt nöjd med greppet.
Rekommenderas till: Alla. Borde fungera väldigt bra på hårömma barn.