search

Tangle Teezer
Salon Elite Utredningsborste

Tangle Teezer Salon Elite Utredningsborste
Tipsa en vän
Frisörernas favoritutredningsborste. Tangle Teezer Salon Elite tar farväl av tovor och trassligt hår. Tangle Teezer har på kort tid blivit den mest populära utredningsborsten. Hjälper till att göra håret slätt utan att skada fjällsiktet. Tangle Teeze… Läs mer här

Tangle Teezer Salon Elite Utredningsborste

Frisörernas favoritutredningsborste. Tangle Teezer Salon Elite tar farväl av tovor och trassligt hår. Tangle Teezer har på kort tid blivit den mest populära utredningsborsten. Hjälper till att göra håret slätt utan att skada fjällsiktet. Tangle Teezer kan användas för att reda ut både vått och torrt hår.

Du behöver inte vara försiktig! Tangle Teezer är inte lik någon annan borste du tidigare testat, denna underbara borste ger dig ett fantastiskt resultat och reder ut ditt hår helt smärtfritt. För att reda ut riktigt trassligt och besvärligt hår, borsta bara hårdare och mer bestämt. Tangle Teezer kommer inte att lugga utan reder ut dina tovor på ett unikt skonsamt sätt.

  • Passar alla hårtyper.
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
Recensera denna produkt

Tangle Teezer Salon Elite Utredningsborste

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Bra borste!
2012-10-05 av: Jennifer (ålder: 15-24)
Efter att ha googlat och kollat youtube-klipp kände jag mig tvungen att köpa mig en Tangle Teezer, då mitt hår blir vansinnigt trassligt och gör väldigt ont att reda ut! Denna borste lovar att den inte skadar håret och reder ut håret smärtfritt.

Jodå, så värst ont gör det inte och det går betydligt snabbare att reda ut håret. Vet inte om det är borsten eller jag, men det fastnar fortfarande mycket hår i borsten, trots att jag börjar längst ut och borstar uppåt.

Den är mycket bättre än min gamla borste, helt klart! Bara jag får in "den rätta knycken" (det krävs en viss teknik för att borsten ska fungera ultimat. Med andra Tangle Teezers medföljer ett instruktionshäfte, men inte med denna så har fått googla) så tror jag att denna kan bli en favorit!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Praktisk hårborste
2018-02-18 av: Sofia
En hårborste som gör det enkelt att reda ut håret. Ett stort plus är även att borsten är liten nog att ha med sig i väskan, men ändå så stor att den är behaglig att hålla i.
5/5Bästa
2017-12-28 av: Linnea K (ålder: 15-24)
Hade den med lock först och tyckte den var helt underbart och mamma ville ha en så köpte denna och nu tycker jag mer om denna än den med lock.
Rekommenderas till: ALLA
5/5Bäst!
2017-11-08 av: Hanna J
Alltså vad gjorde folk innan denna borste fanns??! :)
Ett måste för alla flickor, stora som små!
Rekommenderas till: Alla!
5/5Bästa borsten jag haft!
2017-07-20 av: El (ålder: 15-24)
Haft min lilla borste i ca 3 år nu, och jag älskar den! Den är skön att hålla i, är så mycket enklare att reda ut håret med (har glömt hur det är att en borste fastna i håret på grund av tovor) och känns så mycket skonsammare. Känns skön i hårbottnen as well!

Det sämsta skulle jag säga är att den kan bli lite hal att hålla i om en exempelvis har haft i hårolja, och en är hal. Men det är ju inget. Älskar den!
Rekommenderas till: Alla
5/5Bästa borsten!
2015-11-09 av: Johanna (ålder: 15-24)
Jag har tjockt hår med självfall som lätt blir frissigt, så vilken borste som helst klarar inte jobbet. Tangle Teezer däremot gör mitt hår mjukt, lent, trasselfritt, och den är till och med riktigt skön att borsta med! Jag får lust att borsta håret bara för att det är skönt med den här borsten! Gör inte det minsta ont.
Rekommenderas till: Alla!
4/5Bra för uttrassling
2018-01-18 av: Erika
En bra borste för att reda ut håret och även borsta blött hår.
4/5Jättebra borste!
2012-10-10 av: Kristina S (ålder: 35-44)
Köpte denna borste för att min dotter gallskrek så fort jag kom i närheten med hårborsten. Otroligt nog accepterade hon Tangle Teezer! Den utreder fantastiskt bra samtidigt som den kammar igenom håret ordentligt.

När jag använt utredningsborste av svinborst så måste jag kamma igenom håret med en vanlig borste efter utredningen. Det behövs inte med Tangle Teezer.

Visst kan den fastna i rejäla tovor men den är väldigt skonsam och som sagt går en håröm 2-åring med på att bli kammad med den.

Enda nackdelen är att jag saknar ett skaft på den, den känns lite otymplig och inte så greppvänlig.
2/5Inte alls lika bra som den gamla
2013-06-13 av: Emelie (ålder: 25-34)
Jag har haft den första "modellen" av Tangle Teezer i många, många år, och när den behövde bytas ut köpte jag Salon Elite istället för det verkar som den andra utgått. Jag är milt sagt besviken! Piggarna är mycket hårdade och styvare och den glider inte alls genom håret på samma sätt som den gamla. Jag upplever den inte alls som skonsam och det till och med _låter_ som att den sliter på håret.
Det enda positiva med den, jämfört med den gamla, är att den är gjuten i ett stycke och håller ihop där den gamla ofta lossnade i två bitar.
1/5Sliter
2017-09-23 av: therese f
Har haft min ett tag nu men den sliter bara på håret och funkar inte alls. Piggarna är vassa och inte alls sköna att borsta igenom håret med