search

Tangle Teezer
Utredningsborste

Tangle Teezer Utredningsborste
159 kr
Välj variant först

                  Pink
 • Pink Bubble

159 kr
Tipsa en vän
Frisörernas favoritutredningsborste. Ta farväl av tovor och trassligt hår. Tangle Teezer har på kort tid blivit den mest populära utredningsborsten. Hjälper till att göra håret slätt utan att skada fjällsiktet. Tangle Teezer kan användas för att reda… Läs mer här

Tangle Teezer Utredningsborste

Frisörernas favoritutredningsborste. Ta farväl av tovor och trassligt hår. Tangle Teezer har på kort tid blivit den mest populära utredningsborsten. Hjälper till att göra håret slätt utan att skada fjällsiktet. Tangle Teezer kan användas för att reda ut både vått och torrt hår.

Du behöver inte vara försiktig! Tangle Teezer är inte lik någon annan borste du tidigare testat, denna underbara borste ger dig ett fantastiskt resultat och reder ut ditt hår helt smärtfritt. För att reda ut riktigt trassligt och besvärligt hår, borsta bara hårdare och mer bestämt. Tangle Teezer kommer inte att lugga utan reder ut dina tovor på ett unikt skonsamt sätt.

 • Passar alla hårtyper.
Kolla in dessa liknande modeller:
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

Tangle Teezer Utredningsborste

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Mirakelborsten!!
2012-01-18 av: Anna
Jag har haft helt omöjligt att borsta mitt hår efter alla färgningar and what not det gått igenom, och aldrig kunnat få rakt hår utan att borsta det i duschen med en hel massa balsam - men mycket smärta och hårförlust.

Fick hem Tangle teezern idag i rosa (riktigt söt!) och testade för skojs skull att borsta ut mitt kråkbo till huvud. Tog inte ens en MINUT att få allt rakt, UTAN SMÄRTA, det gick som en dans.. jag finner inga ord.
Bästa borsten någonsin, värd VARENDA krona!
Rekommenderas till: Alla!
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Superbra!
2011-03-27 av: Annica (ålder: 15-24)
Måste säg att jag älskar denna borsten! Riktigt bra och skonsam mot håret :) Extra plus för att den är rosa också ;>
Rekommenderas till: alla !
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5super duper bra!!!!!
2011-11-13 av: ellinor o (www.lollashus.blogg.se)
Har aldrig borstat håret med något liknande helt jäkla perfekt, ska aldrig använda någon annan borste till min hårförlängning.
Smeker håret som en vårvind,
bar till både blött och torrt hår.
Plus för att den är underbart ROSA
värd varenda krona!!!
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Älskar den!
2011-02-05 av: Lisa
Jag har haft the Tangle Teezer nästan ett år och jag måste verkligen säga att jag änvänder ingen annan hårborste mer sedan jag har haft den här produkten. Jag rekommenderar the tangle teezer till alla som har haft problem med att utreda sitt hår i det förflutna.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Så bra!
2012-08-31 av: Patricia S (ålder: 25-34)
Denna borste är min nya bästa vän. Jag har tjockt, lockigt hår som lätt blir tovigt och behöver redas ut i duschen. Jag har länge använt mig av en bredtandad kam och slitit enormt på mitt hår. Men med denna borste behöver jag bara - borsta! Inte dra och slita som annars. Det känns knappt när borsten reder ut håret, men det gör den. Underbart!
Rekommenderas till: Alla!!
5/5Mitt bästa köp !!!
2012-07-03 av: Åsa (ålder: 35-44)
Det här är den bästa borsten jag någonsin provat. Har flera stycken i olika färger. Min gamla (vanliga) borste har fått gå i pension och har förpassats till papperskorgen. Jag kommer aldrig använda någon annan borste än Tangel Teezer på mitt hår igen. Mitt hår är rätt så slitet efter diverse färgningar o.dyl och har varit svårt att reda ut när det är nytvättat. Med Tangel Teezer är detta inte längre ett problem utan det är lättutrett med minimal hårförlust och utan smärta. Ett plus också för roliga färger och att den ger en lätt massage i hårbotten. KANONPRODUKT !!! Köp en, Du kommer troligtvis inte att ångra dig.
Rekommenderas till: Alla !!!
5/5SUPERBRA KAM!!!
2012-05-23 av: Nohra A (ålder: 25-34)
Helt ärligt hade jag sett den i butik skulle jag gått förbi och inte tänkt till, men jag såg den på Dragons Den. Ett program där man visar uppfinningar och investerare investerar pengar i produkten. Jag var helt såld när tillverkaren demonstrera den. När jag fick den i posten skratta mina vänninor pga den var rosa och till det yttre ser mer ut som en leksak eller en hästborste för att reda ut päls hihi :)
Men de knep käft så fort de prova de själv. Nu har alla en sån och jag kan inte leva utan den!
Det är så snyggt med lockigt hår, enda jobbiga momentet är att reda ut det men inte längre ;)
5/5Makalös
2012-05-22 av: Life (me-indie-life.blogspot.se)
Jag har testat att borsta igenom mitt riktigt tjocka, lockiga fluff med denna borste när håret var halvtorkat och jag finner inga ord för hur enkelt det var att kamma igenom håret! Jag har alltid haft problem med detta moment då jag för det första är extremt håröm och för det andra jättelätt får tovor i mitt hår. Det har varit en kamp varje gång jag ska borsta det och jag har prövat bredtandade kammar, svinborstar etc. Allt har gjort ont och slitit extremt mycket vid varje kamning. Men med denna borste glider stråna på borsten snabbt igenom håret utan att kännas det minsta. Det kom ungefär 4 hårstrån med när jag kammade vilket är lite för att vara mitt hår. Köp!
Rekommenderas till: Alla!
5/5Underverk!
2012-04-17 av: Sara J (ålder: 25-34)
Den bästa borsten jag någonsin testat på. Var extremt skeptisk till en början, men efter att jag fått mitt långa och toviga hår utrett, slätt och rakt på under minuten var jag fast. Finns inget annat.
Rekommenderas till: Till alla med besvärliga hår
5/5Super
2011-09-30 av: Cecilia
Gjorde mig av med min gamla borste efter en dag med denna! Vill aldrig byta tillbaka till en "vanlig" hårborste igen. Reder ut och känns mer som en hårbotten massage än borstning. Gör inte ont och sliter inte i håret.
Rekommenderas till: alla med hår långt nog för att borstas ;)
5/5Perfekt till hårömma!!
2011-07-11 av: Caroline
Jag köpte en för att prova, har skört hår och det var nästan omöjligt att borsta det. Helt otrolig borste! Håret går inte av längre när jag borstar det! Tänker aldrig prova någon annan borste! Provade den på min dotter som är otroligt håröm, hon har vägrat borstat håret innan. Nu borstar hon håret utan problem och tycker om den lika bra som jag gör!
4/5Mycket bra borste
2012-07-17 av: Emma K (ålder: 15-24)
Jag hänger med i lovsången här och får säga att detta är en mycket trevlig liten borste. För mig är det fortfarande inte helt "smärtfritt" att reda ut håret men skillnaden mot vanliga borstar är verkligen enorm. Plus i kanten för skön huvudmassage.
Rekommenderas till: Alla som har hår
1/5Besviken
2012-08-30 av: Emma L (ålder: 25-34)
Fick hem borsten igår och var full av förväntan, då jag har mycket tjock, långt hår med självfall har jag länge letat efter en bra borste. Måste tyvärr säga att detta inte var det.
För det första var det helt omöjligt att få ett bra grepp om borsten och för det andra så tycker jag inte att mitt hår blev speciellt utkammat. Allt slutade faktiskt med att jag bytte till min gamla goa 49:- borste från Maxi Stormarknad!
Mycket besviken!!!!!!!!!
(hade jag inte varit tvungen, hade jag inte ens satt 1 stjärna!)
Rekommenderas till: Ingen
5/5Jättebra, håller vad den lovar
2010-10-10 av: Linda L
Jag kan tom. borsta håret i duschen med den. Den är lite rivig i hårbotten bara.
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.