search

Taylor Swift
Wonderstruck EdP

Taylor Swift Wonderstruck Eau de Parfum
Tipsa en vän
En charmig och sprudlande överraskning med livfulla fruktnoter, ett överflöd av mjuka blomblad och en touch av söt njutning. Inspirationen till denna parfym vill Taylor förmedla genom den fantastiska känslan som uppstår när man upplever något magiskt… Läs mer här

Taylor Swift Wonderstruck EdP

En charmig och sprudlande överraskning med livfulla fruktnoter, ett överflöd av mjuka blomblad och en touch av söt njutning. Inspirationen till denna parfym vill Taylor förmedla genom den fantastiska känslan som uppstår när man upplever något magiskt, speciellt när det slår gnistor mellan två personer. Namnet Wonderstruck kommer från en av Taylor Swift's sånger, som handlar om det där första mötet med en speciell person.

Den perfekta skönheten som återfinns i fresia, äppelblom och hallon vecklas ut i toppen med en feminin sensualism. Hjärtnoten är en söt överraskning i läcker vanilj, insvept i solkysst kaprifol och vit hibiskus som omges med noter av gyllene ambra och sandelträ som vackert vävs ihop med en touch av saftig persika.

"Att bära en parfym är ett helt unikt sätt att skapa minnen på. Precis som en sång kan en doft föra dig bakåt i tiden och låta dig återuppleva speciella ögonblick." - Taylor Swift.

  • Lanserad 2011.

Doftnoter

Toppnoter

Äppelblom & Hallon.

Hjärtnoter

Vanilj, Kaprifol & Vit hibiskus.

Basnoter

Ambra, Sandelträ & Persika.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

Taylor Swift Wonderstruck EdP

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller