search

THANK YOU FARMER
Back To Relax Soothing Gel Mask

THANK YOU FARMER Back To Relax Soothing Gel Mask
THANK YOU FARMER Back To Relax Soothing Gel MaskTHANK YOU FARMER Back To Relax Soothing Gel MaskTHANK YOU FARMER Back To Relax Soothing Gel Mask
430 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
THANK YOU FARMER Back To Relax Soothing Gel Mask hjälper till att jämna ut och stärka huden med hjälp av kollagen och centella-extrakt. Den är sval och känns behaglig på en irriterad hud. Den härliga gel-texturen glider enkelt på din hud och lämnar h… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

THANK YOU FARMER Back To Relax Soothing Gel Mask

THANK YOU FARMER Back To Relax Soothing Gel Mask hjälper till att jämna ut och stärka huden med hjälp av kollagen och centella-extrakt. Den är sval och känns behaglig på en irriterad hud. Den härliga gel-texturen glider enkelt på din hud och lämnar huden med en härlig känsla av fukt.

  • Ljusar upp & jämnar ut
  • Gel-textur
  • Kan användas på natten

Innehåll: 100 ml

Användning

Applicera ett tjockt lager på rengjord, torr hud. Låt verka i 10-20 minuter och skölj sedan noggrant. Du kan även använda den som en nattmask, låt då verka under natten och skölj på morgonen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller