search

the Balm
Sexy Mama

the Balm Sexy Mama
199 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Oljeabsorberande anti-shine puder. Pudra ditt ansikte utan ett spår. Sexy Mamas unika formula har revolutionerande, små, oljeabsorberande sfärer som tar bort oönskad glans och ger dig en mjuk, matt finish. Dessutom har Sexy Mama egenskaper som inget … Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

Januari: 15% rabatt på allt smink vid köp för minst 299kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

the Balm Sexy Mama

Oljeabsorberande anti-shine puder. Pudra ditt ansikte utan ett spår. Sexy Mamas unika formula har revolutionerande, små, oljeabsorberande sfärer som tar bort oönskad glans och ger dig en mjuk, matt finish. Dessutom har Sexy Mama egenskaper som inget annat puder... det är nästan osynligt - inte ens den mest hängivna beundrare kommer att upptäcka det.

Innehåll: 7 g

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

DELA MED DIG AV DINA FAVORITER
Ladda upp din bild och inspirera #elevenbeauty
VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
Recensera denna produkt

the Balm Sexy Mama

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Så söt!
2011-02-24 av: Karina
Underbart litet puder att ha i handväskan för att fixa upp sig lite snabbt under dagen. Ger inte den där "pudriga" känslan utan tar helt enkelt bort de blanka områdena i ansiktet och smälter in fint med hudtonen. Suveränt magnetlås så inget puder halkar ur i necessären och ja som sagt var, asken är ju så söt!
Rekommenderas till: Alla!
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Älskar denna ett MÅSTE!
2012-06-03 av: Cecilia K
Bästa pudret jag testat gör huden matt utan att de ser onaturligt ut. De är ofärgat också (känns iaf som att det är det) för de ger ingen extra färgeffekt och det är ett stort plus.
Perfekt att ha innan man applicerar puderroge lr bronser.
Klarar mej inte utan denna.
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5AMAZING
2017-12-16 av: Hannah W (ålder: 15-24)
Sjukt bra puder! litet och smidigt att ta med sig, håller oljan borta och blir inte cakey!!
Rekommenderas till: alla
5/5Perfekt!
2017-08-23 av: Carina H (ålder: 25-34, http//voodoobunny.se/blogg)
Räddaren i nöden! Detta puder tar helt bort den glans som gärna uppstår senare under dagen när man är out and about. Enkel att applicera, lägger sig jämnt - och är fullständigt färglöst. Jag har kritvit hy och det här pudret lämnar inte ett spår; huden ser naturligt glanslös ut :) Kan absolut rekommendera!
Rekommenderas till: Alla!
5/5Bästa
2017-08-10 av: Alexandra H
otroligt nöjd, bästa jag använt.
5/5Super!
2017-04-25 av: Sara L (ålder: 25-34)
Har fet hy och vet inte hur många puder jag provat genom åren. Detta mattar ner som det ska utan att bli kakigt. Kan pudra på morgonen och så håller det tills jag har möjlighet till en touch-up mitt på dagen. Lämnar inte heller någon skum färg på huden utan verkar nästan transparant på. Jag är ljus i hyn.
Rekommenderas till: Alla som letar efter ett bra puder!
5/5Älskar DET!
2015-04-08 av: Miss Kate (ålder: 35-44)
Håller med ALLA HÄR.

Jag har testat många puder både dem dyra och billigare märkena. Denna tycker jag är bäst för min hud. Jag är både vinter torr och sommar fett hyn. Fungerar hela året DENNA fantastiska puder i underbara ask och dessutom bra PRIS.

Har asiatisk ljus men inte blek hyn. Denna puder gör huden matt utan att det ser ut som spackel i ansiktet.

Jag har denna både hemma och i handväskan tillsammans med andra favorit produkterna.
Rekommenderas till: ALLA
5/5Grymt!
2015-03-12 av: Karin Maria U (ålder: 25-34)
Bästa varje- dag- pudret som passar alla. Det ser färgat ut men är transparent, för mig funkar det från vinterblek till brun (är du superduperblek kanske det blir lite mörkt dock?). Håller mattheten i 5-6 timmar på jobbet där andra puder för mig håller i ca 3 timmar (har blandhy) men det torkar heller inte ut. Har ett både hemma och i handväskan =).
Rekommenderas till: Alla
5/5Bästa pudret!
2013-03-12 av: Emilia (ålder: 15-24)
Bästa pudret jag testat! Ofärgat puder som knappt syns på huden och tar bort glans direkt. I kombination med Too Faced Amazing Face håller den min hy matt hela dagen! Min näsa blir alltid fet, men inte med dessa två! Är sjukt nöjd. Köp!
Rekommenderas till: Alla! Särskilt dem med fet hy
4/5Fantastisk!
2012-06-12 av: Rebecka E
Ingen glänsande panna eller näsa med detta puder! :) Bättra på under dagen, utan att någon märker det! Pudret syns verkligen inte och tar bort glansen direkt! SUPER NÖJD!!
Rekommenderas till: Personer med fet hy
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.