search

The Ordinary
100% L-Ascorbic Acid Powder

The Ordinary 100% L-Ascorbic Acid Powder
69 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
The Ordinary 100% L-Ascorbic Acid Powder är ett fint L-Askorbinsyrapulver. Vitamin C är en effektiv antioxidant som verkar uppklarnande på hudtonen och minskar ålderstecken. Denna produkt består av ett mycket fint pulver av L-Askorbinsyra som synbart… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary 100% L-Ascorbic Acid Powder

The Ordinary 100% L-Ascorbic Acid Powder är ett fint L-Askorbinsyrapulver. Vitamin C är en effektiv antioxidant som verkar uppklarnande på hudtonen och minskar ålderstecken. Denna produkt består av ett mycket fint pulver av L-Askorbinsyra som synbart verkar uppklarnande samt ger ökad lyster och minskar ålderstecken.

Produkten är utformad för att blandas med andra produkter (utom de som innehåller Niacinamide or EUK 134). När du börjar använda denna produkt kan du de första 1- 2 veckorna uppleva en mycket stark tinglande känsla, utan irritation, tills huden byggt upp en högre toleransnivå.

  • Vitamin C
  • Anti-age
  • Jämnar ut hudtonen
  • Vegansk
  • Cruelty free

Innehåll: 30 ml

Obs! Formatet för denna formel är en suspension av ett mycket fint L-askorbinsyrapulver som ger det mest direkta topikala och extremt höga koncentrationen av C-vitamin.

*Om topikalt Vitamin C används som en del av hudvårdsrutinen ska den appliceras vid alternativa tider tillsammans med EUK 134 eller Niacinamide (idealiskt med Vitamin C på kvällen och Niacinamide på morgonen). I annat fall kan EUK 134 / Niacinamid påverka integriteten hos C-vitamin (L-Ascorbinsyra).

Användning

Blanda en liten mängd med andra produkter i handflatan och applicera på ansiktet morgon och kväll. En tinglande känsla kan uppstå efter applicering. Blanda inte med produkter som innehåller Niacinamide eller EUK 134.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary 100% L-Ascorbic Acid Powder

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Ingen märkbar skillnad...
Igår (16 h sedan) av: Linna C
Använt produkten i två månader nu och måste säga att den är väldig dryg och räcker länge!
Har blandat den ihop med nattkrämen efter serum. Den ger en aning kladdig känsla. Har tyvärr inte märkt någon märkbar skillnad för min hy.
Rekommenderas till: vet ej