search

The Ordinary
100% Plant Derived Squalane

The Ordinary 100% Plant Derived Squalane
99 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Squalane förekommer naturligt i huden och har mycket bra mjukgörande och återfuktande egenskaper. The Ordinary 100% Plant Derived Squalane reducerar risken för torrhet vilket ökar hudens smidighet. Squalane är icke-komedogen och passar alla hudtyper.… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary 100% Plant Derived Squalane

Squalane förekommer naturligt i huden och har mycket bra mjukgörande och återfuktande egenskaper. The Ordinary 100% Plant Derived Squalane reducerar risken för torrhet vilket ökar hudens smidighet. Squalane är icke-komedogen och passar alla hudtyper. Produkten kan också appliceras i håret som ett värmeskydd, för att ge glans och reducera hårets sprödhet.

  • Denna produkt innehåller 100% naturlig växtbaserad Skvalan som är ECOCERT-godkänd och certifierad enligt USDA Certified Bio-based product
  • Fri från alkohol, vatten, silikon, gluten och nötter
  • Vegansk + Cruelty Free

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera några få droppar dagligen eller vid behov över hela ansiktet, efter applicering av vattenbaserade produkter.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary 100% Plant Derived Squalane

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Perfekt för vintern!
2018-12-03 av: Linda (ålder: 25-34)
Jag får hemskt torr hy under vintern och hört gott om squalane, så provade just denna produkt. Använder den över min fuktkräm och det har fungerat perfekt. Har provat oljor såsom argan, jojoba osv., men de har känts för "tjocka" för att använda dagtid. Squalane är däremot helt perfekt även för dagtid, då den inte känns lika "tjock" över huden. Den skyddar mot vinterkylan, så min hy känns inte lika torr som den annars gör. Det krävs dessutom väldigt lite för att täcka hela ansiktet (jag tar två små droppar på dagen, tre på kvällen), så produkten räcker länge.
Rekommenderas till: Alla som behöver något extra över sin fuktkräm
4/5Bra.
2018-08-27 av: Sheri
fuktar och mjukar huden, utan att täppa porerna- därför det är bra även för fet hud.
Rekommenderas till: Alla som behöver återfukta huden.