search

The Ordinary
100% Plant Derived Squalane

The Ordinary 100% Plant Derived Squalane
99 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Squalane förekommer naturligt i huden och har mycket bra mjukgörande och återfuktande egenskaper. The Ordinary 100% Plant Derived Squalane reducerar risken för torrhet vilket ökar hudens smidighet. Squalane är icke-komedogen och passar alla hudtyper.… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary 100% Plant Derived Squalane

Squalane förekommer naturligt i huden och har mycket bra mjukgörande och återfuktande egenskaper. The Ordinary 100% Plant Derived Squalane reducerar risken för torrhet vilket ökar hudens smidighet. Squalane är icke-komedogen och passar alla hudtyper. Produkten kan också appliceras i håret som ett värmeskydd, för att ge glans och reducera hårets sprödhet.

  • Denna produkt innehåller 100% naturlig växtbaserad Skvalan som är ECOCERT-godkänd och certifierad enligt USDA Certified Bio-based product
  • Fri från alkohol, vatten, silikon, gluten och nötter
  • Vegansk + Cruelty Free

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera några få droppar dagligen eller vid behov över hela ansiktet, efter applicering av vattenbaserade produkter.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary 100% Plant Derived Squalane

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Håller vad den lovar!
12 dagar sedan av: Mira E (ålder: 15-24)
Precis som med övriga produkter jag provat från The Ordinary håller även denna vad den lovar. Jag har periodvis mycket yttorr hy som gärna flagar eller spricker. Denna produkt hjälper verkligen till att mjuka upp de torra partierna, och gör så att huden känns mindre stram.

Produkten upplevs som oljig på huden. Jag skulle inte säga att den sjunker in till 100%, men den känns lätt och mjuk på huden så det är inget jag upplever som särskilt negativt.
Rekommenderas till: Personer av alla åldrar med torr hy, särskilt yttorr hy
5/5Nöjd!
2019-01-19 av: Stina (ålder: 25-34)
Dom bästa produkterna visar bra resultat omedelbart. Jag har torra partier runt hårlinjen och bredvid näsan på båda sidor. Dessa försvann. Jag tar två droppar och pressar in produkten i huden där det behövs. Överskott på fingrarna sprider jag ut överallt bara för att. Inte fått någon annan reaktion än nöjd smidig och len hud. Stort plus för eco och bra droppare!
Rekommenderas till: Alla som behöver en fuktboost!
5/5Perfekt för vintern!
2018-12-03 av: Linda (ålder: 25-34)
Jag får hemskt torr hy under vintern och hört gott om squalane, så provade just denna produkt. Använder den över min fuktkräm och det har fungerat perfekt. Har provat oljor såsom argan, jojoba osv., men de har känts för "tjocka" för att använda dagtid. Squalane är däremot helt perfekt även för dagtid, då den inte känns lika "tjock" över huden. Den skyddar mot vinterkylan, så min hy känns inte lika torr som den annars gör. Det krävs dessutom väldigt lite för att täcka hela ansiktet (jag tar två små droppar på dagen, tre på kvällen), så produkten räcker länge.
Rekommenderas till: Alla som behöver något extra över sin fuktkräm
4/5Prisvärt serum
2019-02-15 av: Titti (ålder: 55-64)
Ett prisvärt och mycket återfuktande serum. Squalane är toppen för att boosta huden med fukt och är perfekt under vintern för att få det lilla extra. Jag använder denna till natten. Har tidigare använt Beauté Pacifiques motsvarande produkt och visst den är ett strå vassare men då också betydligt dyrare.
4/5Dryg
2019-02-01 av: Maia W (ålder: 25-34)
Jag har fet hy och på mig tar det lååång tid innan oljan absorberas men om jag använder oljan i min kvällsrutin så är min hud väldigt plumpad och glowig på morgonen därefter vilket jag verkligen gillar. Väldigt dryg, räcker med 2-3 droppar till hela ansiktet.
4/5Bra.
2018-08-27 av: Sheri
fuktar och mjukar huden, utan att täppa porerna- därför det är bra även för fet hud.
Rekommenderas till: Alla som behöver återfukta huden.