search

The Ordinary
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
89 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Gör en 10-minuters exfolierande ansiktsbehandling med The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution, med 30% AHA-syror (glykol-, mjölk-, vin- och citron-), 2 % BHA-syra (salicylsyra), hyaluronsyra, copolymerer , Vitamin B5, svart morot och tasmansk … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

Gör en 10-minuters exfolierande ansiktsbehandling med The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution, med 30% AHA-syror (glykol-, mjölk-, vin- och citron-), 2 % BHA-syra (salicylsyra), hyaluronsyra, copolymerer , Vitamin B5, svart morot och tasmansk peppar.

Alfahydroxisyror (AHA) exfolierar hudens yttersta lager för att ljusa upp och jämna ut hudytan. Betahydroxisyra (BHA) exfolierar också huden med ytterligare funktion att förebygga tilltäpptheter. Denna kombinerade 32% AHA/BHA formula ger huden en djupare exfoliering och jobbar både mot orenheter och för en ökad lyster. Vid kontinuerlig användning förbättrar den ojämn hudstruktur och reducerar utseendet på fina linjer.

Formulan innehåller ett derivat från tasmansk peppar som hjälper till att reducera hudirritation som kan uppstå i samband med syra-användning. Detta derivat är av vegetabiliskt ursprung och kan variera i färg beroende på årstid, formulans färg kan därför variera mellan olika tillverkningstillfällen. Innehåller också en copolymerform av hyaluronsyra för att ge huden komfort, vitamin B5 för att hjälpa till med återhämtning, samt svart morot som är en antioxidant.

Obs! Denna formula innehåller höga koncentrationer av fria syror. Vi rekommenderar att du endast använder denna produkt om din hud är van vid syraexfolierande produkter och inte har en känslig hud.

Även om syrabaserade exfolierande produkter som denna kan leda till snabba synliga resultat rekommenderar The Ordinary generellt att istället använda mildare produkter för exfoliering. Detta på grund av att en hög syrahalt kan leda till inflammatoriska problem. Önskar du prova en sådan mildare exfolierande produkt hänvisar de till NIOD Non-Acid Acid Precursor.

  • pH-nivå: ca 3.6
  • Primära syra: Glykolsyra
  • Syrabaserad produkt
  • Vegansk + Cruelty Free

Innehåll: 30 ml

Användning

Används på kvällen och inte oftare än två gånger per vecka.

  • Rengör ansiktet och torka huden. Använd ej på fuktig hud. Applicera med fingertopparna ett jämnt tunt lager över ansikte och hals. Låt produkten verka i max 10 minuter. Tvätta av produkten i ljummet vatten. Undvik ögonkonturen och kontakt med ögonen både vid applicering och avtvättning.

Denna tunna lösning är tänkt att användas som en mask och bör inte användas mer än 10 minuter. Om irritation uppstår, avbryt behandlingen och ta kontakt med en hudläkare.

Varning för solskador: Denna produkt innehåller alfahydroxisyra (AHA) och betahydroxisyra (BHA) som kan öka hudens känslighet för sol och särskilt risken för solskador. Använd solskydd, skyddande klädsel och begränsa solexponeringen medan du använder denna produkt och en vecka efteråt. Använd endast enligt anvisningarna ovan.)

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Enda som funkat.
2018-08-01 av: Therese (ålder: 25-34)
Jag har haft problem med stängda porer hela mitt liv, små knölar som ligger under huden, inte finnar eller så, och dom bryter aldrig ut naturligt till att bli finnar heller. Min hy är normal och ibland kombo.

Har provat ALLT, AHA, BHA, head & shoulders, ånga, Marios Drying cream, LRP duo+, PTR Aha/BHA acne clearing gel, etc. Har aktivt testat mig fram de senaste 5 åren, men denna är den enda som gjort stor skillnad. Visst, det tar tid, men den ger effekt som håller sig! Men dom flesta gav bara ett tillfälligt resultat, och jag fick nya "knölar" lika fort som andra försvann.

Just nu så är min ena kind helt slät, inga knölar alls, den andra är på god väg också. Man kan få små "finnar" av denna, men dessa små finnar är "snabba", lättklämda, och försvinner direkt efter att man fått ut skiten (för min del antar jag att det är "knölen" som kommer ut från en stängd por). Jag började använda denna varannan dag, tänkte att jag som är så van vid syror behövde det, men har nu trappar ner till var tredje dag, helt enkelt för att det ger bäst resultat och det var totalt i onödigt att använda den varannan.

Den är även dryg, köpte min första flaska för ca. två månader sedan och den har lite mindre än hälften kvar.

Om man inte är van vid syror så kommer den svida, det är ingen fara, bara ett irritationsmoment. Man kan även bli väldigt oljig de närmsta timmarna efter att man använt den, och jag har märkt ett par gånger att den röda färgen kan sitta rätt hårt, så jag använder alltid den på kvällen innan jag ska sova.
Rekommenderas till: Alla som har något slags problem med hyn.
8 av 8 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Toppen produkt
2018-09-07 av: Mika G (ålder: 25-34)
Sticker till en del i början precis som syror ska göra.
Den har en rätt kraftfull röd färg, se upp så du inte råkar spilla.
Lätt att tvätta av.
Stadig glasflaska med pipett, frostad flaska men lätt att se hur mkt det finns kvar ändå.
Snygg design på produkten.
Bra pris och en bra, effektiv produkt.
Blir troligen fler köp från samma märke i framtiden.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Magi!
2018-08-20 av: Gabriella N
Helt otrolig testa igår!! Hade en dålig hy dag och ville bara spräcka pliter. Jag höll mig och använde denna mask och ja fick en otrolig lyster! Tur ja höll mig. Svider direkt den läggs på men försvinner lika snabbt.

Eleven!!! Snälla beställ in ett stort lager med dessa då detta är en räddare!!!!!
Rekommenderas till: ALLA förutom känslig hud
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5FUNKAR
2018-07-25 av: Moa S (ålder: 25-34)
Denna funkar HELT FANTASTISKT. Jag hade torra partier i ansiktet, speciellt på nästippen, pannan och hakan och har haft det i flera månader, ingen skrubb eller hudkräm har funkat för mig, men en användning med denna var jag bebislen i ansiktet. Men den kom inte utan biverkningar för mig, vaknade dagen efter med MASSA små finnar, mer likt blåsor. Jag hade dålig hy i över en vecka efter användning, men min hy blev bättre efter det och jag har inga torra partier längre. Så jag skulle rekommendera att använda denna då du inte behöver ha perfekt hy dagen efter eller kommande 3-5 dagar.

Min hudtyp: Torr/kombinerad med oljiga partier. Hormonellt Aknebenägen.
Rekommenderas till: Ni som inte har känslig/aknebenägen hy.
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bäst
2019-07-14 av: maja å (ålder: 15-24)
En riktigt bra peelingmask. Man får ett jättefint glow i ansiktet och huden blir även mycket jämnare. Rekommenderas verkligen.
5/5Good peeling solution
2019-06-22 av: Roosa H (ålder: 25-34)
My skin looks more radient after I started using Ordinary products, including this one (I also use the retinoid 2% solution). Doesn't irritate my skin. The colour of the solution looks a bit weird while on the face, but helps to clean the product thoroughly from the face.
5/5Gör huden sammetslen
2019-05-09 av: Sofia (ålder: 25-34)
Jag har inga större problem med acne eller liknande några få finnar någon gång ibland. Med det sagt, denna produkten är underbar! Även om man inte lider av problemhy så fräschar den upp huden och rensar bort gamla hudrester och gör huden sammetslen. Använder denna ca 1 gång i veckan. Tog ett tag innan huden vande sig och jag har ökat hur lång tid masken får sitta på successivt. Fantastisk skillnad! PROVA!
5/5Favorit
2019-04-24 av: Gabriella N (ålder: 15-24)
En ansiktsmask jag alltid kommer ha i skåpet, älskar känslan efter. Len och mjuk. Sticker första 30 sekunder som bara den! Men resultatet är värt de.
Rekommenderas till: Alla utom väldigt känslig hy
5/5perfekt
2019-04-24 av: Safaa A (ålder: 25-34)
Den är bra jag har känsligt och torr hy och det kännat helt ren efter man har använd den.
Rekommenderas till: alla hydtyper
5/5Älskar!
2019-04-01 av: Kajsa J (ålder: 25-34)
Den här syran har fungerat jättebra på mig! Har använt den 1-2 gånger i veckan i typ 1 månad nu och har verkligen sett skillnad i min hud. Mitt smink sitter bättre på huden, min hud ser mer jämn ut och känns allmänt friskare!
5/5Fantastiskt!
2019-03-26 av: Cecilia
Sjukt bra. Min hud har alltid haft mycket porer men dom har minskat massor sen ja började med denna.
Rekommenderas till: Alla med fina linjer och porer
5/5Bra produkt som ger resultat
2019-01-20 av: Angelika Magdalena E (ålder: 35-44)
Huden blev lenare och fick finare lyster. Det pirrade lite i huden under verkningstiden.
Rekommenderas till: Alla
5/5Nöjd
2019-01-09 av: Olga K
Är väldigt nöjd med dessa syror, dem gör va dem lovar och denna har blivit ansolut en favorit hos mig
5/5Uppfriskande!
2019-01-03 av: Nanne (ålder: 25-34)
Hyn känns bra efteråt! Det sticker till medan man har masken men den gjorde inte lika ont som jag hade förväntat mig. Man får en skön känsla dagen efter!
5/5Mycket bra!
2018-12-30 av: P.G (ålder: 35-44)
En mycket bra och effektiv peeling. Har provat många olika peeling varianter och denna tillhör favoriterna. Har ingen problemhy, men ju äldre jag blir desto jobbigare att bli kvitt svarta porer. Använder minst en gång i veckan, huden känns ren och fräsch och superlen! Denna hjälper definitivt. Rekommenderas varmt!
Rekommenderas till: Alla
5/5En superbra ansiktsmask
2018-11-17 av: Jennifer L
En superbra ansiktsmask som verkligen funkar och gör det den ska! Dock kan den svida i början ifall man är ovan vid syror, det är däremot ingen fara.
5/5Underbar
2018-11-08 av: E (ålder: 25-34)
Så bra! Svider till i början, men det lugnar sig efter ett ta. Efteråt känns huden len och lite jämnare, skulle tro att ärr och liknande bleknar med regelbunden användning (bara testat 2 ggr men tror på den!). Till det här priset tycker jag att den är ett kap, syror brukar inte vara billiga.
5/5Hat älskar
2018-10-20 av: Gabriella N (ålder: 15-24)
Svider som fan första sekumderna men ja står ut Alla gånger . Funkar otroligt bra. Har silkeslen hud efter.
Rekommenderas till: Nån som vill ha slät hud
5/5Super för en slät hud
2018-10-15 av: malin f (ålder: 25-34)
Tar bort död hud efter första försöket, jag känner mig så den och slät efter första användningen..
5/5ÄLSKAR!
2018-10-09 av: Maia W (ålder: 25-34)
Älskar den här produkten! Har haft hormonell akne och kan fortfarande få utbrott men sedan jag började använda den här produkten har utbrotten blivit färre och försvinner fortare. Min hudstruktur har blivit bättre, förr kändes den grov och ?ärrig? efter aknen men nu känns den mjuk och inte alls lika grov. Ärren syns fortfarande men är inte lika markanta.
Kan svida lite på huden men jag gillar det för då känns det som att den jobbar ordentligt med huden!
5/5Just love it!
2018-10-05 av: Elina S
Helt underbar produkt! Älskar alla Ordinary produkter. Var väldigt skeptiskt först pga billiga priset men dessa slår alla dyra produkterna. Tro mig; jag har provat!
5/5Wow!!!
2018-09-30 av: Ebba (ålder: 25-34)
Fick hem produkten igår och hade höga förväntningar och ändå lyckas den överträffa allt jag hade hoppats på. Den sved en hel del vid applicering men lämnade inte huden det minsta röd eller irriterad efter. Känner mig helt besatt av den här produkten då jag tidigare inte lyckats bli av med ojämn yta på kinderna med fnasig tråkig hy, nu är jag babylen och har en otrolig lyster. Som en bonus har mina små pormaskar som funnits under mungiporna på hakan, och bidragit till en ojämn yta, i stort sett försvunnit!
Snälla Eleven låt aldrig den här produkten ta slut i lager!
Rekommenderas till: Alla som vill få bort döda hudceller och orenheter för en fin lyster.
5/5Bra!
2018-09-25 av: Evelina L (ålder: 25-34)
Blir riktigt len efteråt och porerna blir mindre. Kan svida en del så inte för de känsliga!
5/5Bra
2018-09-17 av: Linnéa (ålder: 15-24)
Har använt denna masken några gånger och den är super bra! Det känns verkligen som att den gör det som den lovar! Den fungerade väldigt bra på min panna där jag har mycket acne ärr sedan tidigare och sakta med säkert har den hjälpt mig med det problemet!
Har inte upplevt några biverkningar med denna produkten.

Dock så svider den lite när man först applicerar den, men jag har inte märkt att det har skadat min hud alls! Rekommenderar jätte mycket!!!
Rekommenderas till: Alla som har en problematisk hud
5/5Perfektion
2018-09-14 av: Sofia A
Den här masken är fantastisk och värd alla hyllningar. Den ger samma resultat som syraprodukter som kostar betydligt mer. Den är lättapplicerad och är relativt dryg.
4/5En favorit
2019-06-07 av: Stephanie U (ålder: 25-34)
Jag älskar denna effektiva peel.
Bra styrka, bra kombination.
Använder en till två gånger i veckan och har slutat med alla andra exfolierande produkter.
Jag upplever inte huden som stram och strippad på fukt som jag känt med många andra produkter.
Rekommenderas till alla!
Rekommenderas till: Alla!
4/5En stor favorit!
2019-03-12 av: Evelina J (ålder: 35-44)
Så himla prisvärd produkt! Lämnar huden ren, superfräsh och glowig. Använder den två gånger i veckan.
Rekommenderas till: Alla som inte har superkänslig hud
4/5Tålig hy som behöver Peeling
2019-02-22 av: Elina R (ålder: 25-34)
Älskar nästan alla produkter från The Ordinary dock är denna inte en favorit. Det är en väldigt stark mask/Peeling som man inte ska ha på för länge eller ens använda om man har den minsta torra hud. Jag som har blandhy blir väldigt röd och torr av denna och den sticker väldigt mycket i början, detta går dock över efter en liten stund men rekommenderat dock inte att ha denna på mer än 5 min ca varannan vecka om du inte har extremt tålig eller oljig hy då kan du ha den oftare kanske.
Rekommenderas till: Tålig hy eller blandhy eller oljig hy inte torr eller känslig
4/5Väldigt bra
2019-02-20 av: Emilia M
Den ger resultat, huden känns lenare och klarare efteråt. Kommer definitivt att köpa den fler gånger.
Rekommenderas till: Alla
4/5Fina resultat
2019-01-20 av: Sara A (ålder: 15-24)
Har bara använt produkten 3 gånger men märker redan skillnad! Hade börjat få rätt mycket plitor och lite finnar men dom är i princip helt borta nu. Produkten sticks men man härdar ut när man vet vilket resultat man kommer få. Rekommenderar starkt!
Rekommenderas till: Alla som inte har känslig hy
4/5Peeling
2019-01-20 av: Sandra L
Vilken lyster denna ger. Sticker lite i början men det går över.
Rekommenderas till: Alla
4/5Kraftfull!
2019-01-18 av: Stephanie U (ålder: 25-34)
En av mina all time favourites. Extremt kraftfull, se verkligen till att inte överdosera denna!

Sticker mindre än de flesta syra peelingar jag gjort och min känsliga hud blir inte irriterad och flagnar av denna. Jag fäller översta hudlagret efter 1-3 dagar. Har använt denna i ca 6 veckor och har inga planer på att sluta.
Rekommenderas till: Alla som söker en bra peel
4/5Klar, ren hud
2019-01-02 av: Emelie (ålder: 25-34)
Underbar och lämnar huden ren och klar. Sticker skönt i huden i början. Budgettips! Köp!
4/5Bra produkt till bra pris
2018-12-06 av: Charlotte J
Älskar PTR pumkin enzyme mask och "blodmasken" funkar så bra ihop med den! Rengör verkligen på djupet och bränner lite (på ett bra sätt!). Till det priset behöver du inte tveka, investera i din hud nu!!
Färgar lätt så spill inte på handduken annars har jag inga minus.
4/5Inget för känslig hy
2018-10-27 av: ak (ålder: 15-24)
Har inte använt produkten tillräckligt ofta för att se någon drastisk resultat när det kommer till mindre porer och jämnare hy. Får dock en mer glowy, mjukare och fräschare hy efter användning samt. Det svider och kliar när jag har masken på, så är definitivt inget för de med känslig hy. Använder den MAX en gång i veckan då jag känner att produkten är otroligt stark på min hy. Perfekt för de som inte vill lägga ner jättemycket pengar, då Ordinary är otroligt budgetvänlig.

BTW, glöm inte att använda solkräm när ni går ut efter att ha använt denna då din hy blir OTROLIGT känsligt efteråt!
Rekommenderas till: Till alla som inte har känslig hy
4/5Fantastisk!
2018-10-16 av: Evelina J (ålder: 35-44)
Min hud älskar den! Exfolierar utan att skada/irritera, kanon på min oljiga hud med förstorade porer. Väldigt prisvärd!
Rekommenderas till: Alla utom de med extremt känslig eller torr hud.
3/5Bra exfolierande
2019-02-12 av: Jessica L (ålder: 25-34)
Jag använder den antagligen för sällan för att upptäcka skillnad på mitt största problemområde just nu. Men jag gillar den, känner mig ren, fräsch och exfolierad efter användning. Svider lite och kan ge lite rodnad som försvinner under natten, jag har känslig hy och den mår ändå bra av denna mask. Den är också väldigt dryg.
Rekommenderas till: Den som har koll på sådana här produkter
3/5Svider lite
2019-02-01 av: Elina R (ålder: 25-34)
Har bara använt denna produkt 2 gånger så svårt att säga hur effekten är men den svider när man har på den lite så känns som det gör nytta :-) man blir väldigt len och lite torr efteråt så en fuktmask efteråt är att rekommendera och att inte lägga denna mask mer än en gång i veckan.
Rekommenderas till: Personer som inte har känslig hy
3/5Sådär
2018-11-14 av: Elin J (ålder: 35-44)
Troligen behöver man använda den här flera gånger för att se resultat.
Jag har testat den 3 gånger i mitt ansikte.
Jag har inte märkt någon större skillnad.
Men jag ska fortsätta och köra en månad och se ifall den ger en effekt.
Jag är rätt duktig på att ta hand om min hy, så kanske av den anledningen märker jag ingen stor skillnad på min hy.
Jag har fet hy med en del acne. Lider utav vuxenacne och även haft acne som ung.
Men jag kommer trots det fortsätta månaden ut här och se ifall det blir en effekt.
1/5Funkar inte
2019-01-28 av: zeinab (ålder: 15-24)
Det sticks lite i början när man använder den men sedan går det över. Jag har testat den 3-4 gånger och helt ärligt så ser jag ingen skillnad. Ibland känns det som att jag får mer finnar efteråt.
1/5Billig och snygg förpackning
2018-10-03 av: Sylvie K
Mycket färg. Billig, så man testar ju gärna men har inte märkt någon effekt alls. Kommer inte att köpa igen.
Rekommenderas till: ingen!