search

The Ordinary
Alpha Arbutin 2% + HA

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA
99 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA hjälper till att effektiv reducera utseendet av pigmentfläckar och hyperpigmentering. Formulan har en hög koncentration av Alpha Arbutin (2%) jämfört med standardkoncentrationen på 1% samt innehåller nästa generatio… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA hjälper till att effektiv reducera utseendet av pigmentfläckar och hyperpigmentering. Formulan har en hög koncentration av Alpha Arbutin (2%) jämfört med standardkoncentrationen på 1% samt innehåller nästa generations hyaluronsyra för bästa effekt. Alfa Arbutin sägs ge en mycket starkare effekt än Arbutin eller Beta-Arbutin.

Obs! Alfa Arbutin är extremt känsligt för nedbrytning vid kontakt med vatten om pH-balansen inte är optimal. pH-värdet i denna formel är cirka 4.9 vilket visat sig vara det mest lämpliga pH-värdet för att reducera nedbrytningen av Alfa Arbutin.

  • pH-värde: 4.9
  • Fokuserar på att reducera synlighet av ojämn pigmentering
  • Fri från alkohol, silikon och gluten
  • Vegansk + Cruelty Free

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera några droppar över ansiktet på morgonen och kvällen som en del av din hudvårdsrutin. Använd solskydd på dagen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bra mot phyperpigmentering/solfläckar
9 dagar sedan av: Elina R (ålder: 25-34)
Som det står i beskrivningen så ska Alfa Arbutin minska utseendet av pigmentfläckar och hyperpigmentering. Och det stämmer som dom skriver att den har en hög koncentration av Alpha Arbutin (2%) jämfört med standardkoncentrationen på 1%, och att den innehåller hyaluronsyra också är super då den binder fukt då också. Serumet är lite tjockare i konsistensen, lite som gelé. Den "rullar" sig in på huden utan sjunker in väldigt snabbt. Jag använder det först av alla mina serum då jag vill ha denna närmast huden. Den som ger minus dock är att det krävs väldigt mycket av denna, den går åt fort. Den är ju billig så plånboken lider inte så mycket av det men tråkigt ändå. Samt eftersom den är tjock i konsistensen så kan den vara svår att applicera och få ut ur flaskan med pipetten. För tidigt för mig att säga om den hjälper mot mina "solfläckar" tyvärr men jag inbillar mig att nu efter ca 1,5 månad att det blekt dessa lite #tävling
Rekommenderas till: Alla med llite skadad hy
5/5Utmärkt
2019-04-10 av: Nour (ålder: 15-24)
Den är jätte bra, har använt den i cirka tre veckor o märker att min hy blivit bättre o mer jämn
4/5billigt
2019-06-04 av: Safaa A (ålder: 25-34)
Älskar verkligen dessa produkter dem e så bra ocj billiga
3/5Pigmentering
2019-01-20 av: Sandra L (ålder: 25-34)
Huden bli väldigt stram när jag använder detta serum. Stram och torr. Men ger en fin glans. Inte märkt något på mina pigmentfläckar ännu