search

The Ordinary
Argireline Solution 10%

The Ordinary Argireline Solution 10%
99 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
The Ordinary Argireline Solution 10% är ett vattenbaserat, lätt serum som hjälper till att förebygga att muskelrörelser leder till rynkor. Detta serum reducerar synbarheten av rynkor genom att förebygga att huden viker sig. Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary Argireline Solution 10%

The Ordinary Argireline Solution 10% är ett vattenbaserat, lätt serum som hjälper till att förebygga att muskelrörelser leder till rynkor. Detta serum reducerar synbarheten av rynkor genom att förebygga att huden viker sig.

The Ordinary Argireline Solution 10% har en kraftfull effekt runt ögon och på pannan när du använder den två gånger dagligen. Den har en patenterad koncentration av Acetyl Hexapeptide-3 som hjälper till att förebygga muslekrörelser och detta serum har kallats "botox på burk". Den hjälper till att ge en lenare, fastare och mer ungdomligare look.

  • Anti-age
  • Förebygger att muskelrörelser leder till rynkor
  • Extra kraftfull kring ögon & i panna
  • Fri från olja, alkohol & nötter
  • Vegansk
  • Cruelty-free

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera ett par droppar två gånger dagligen, särskilt på panna och kring ögonen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary Argireline Solution 10%

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Effektivt serum !
2019-01-16 av: Jeanette A
Håller vad den lovar , precis som de övriga produkterna ! Är lättflytande som vatten , hade önskat något tjockare konsistens . Efter en vecka har huden blivit märkbart fastare och små rynkor mindre framträdande . Kommer definitivt köpa igen .
Rekommenderas till: Alla som önskar snabbt resultat !
4/5Bra
2019-01-03 av: Nanne (ålder: 25-34)
Produkten är dock lite för lös/vattnig för min smak. Men linjerna runt mina ögon verkar ha minskat lite, så jag är på god väg!