search

The Ordinary
Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F

The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F
299 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F är som namnet avslöjar; högkoncentrerad, oljeupplöst C-vitaminderivat i Vitamin F. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F

The Ordinary Ascorbyl Tetraisopalmitate Solution 20% in Vitamin F är som namnet avslöjar; högkoncentrerad, oljeupplöst C-vitaminderivat i Vitamin F.

C-vitamin är en effektiv antioxidant som verkar uppklarnande på hudtonen och reducerar synlighet av ålderstecken. Ascorbyl-tetraisopalmitat är ett oljelösligt derivat av vitamin C som kan användas i högre koncentrationer. Det är ett av de mest stabila derivaten av vitamin C men då det är ett derivat kan dess potens inte jämföras med ren L-askorbinsyra.

I denna oljeliknande formulan kombineras Vitamin C-derivat med Vitamin F, även benämnd som essentiella fettsyror. Bortsett från de allmänna fördelarna med ren vitamin C har Ascorbyl-tetraisopalmitate egenskaper som ger huden lyster.

  • Fri från vatten, alkohol, gluten, nötter och silikon
  • Vegansk + Cruelty Free

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera några droppar över hela ansiktet morgon och/eller kväll.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bra C-vitamin
6 dagar sedan av: Elina R (ålder: 25-34)
Väldigt flytande serum som är lätt att sprida ut över ansiktet. Min hud tål väldigt mycket då jag använder mycket olika syror till vardags (OBS lägg aldrig en syra typ AHA, tillsammans med/över/under något med C vitamin. Det förstör potensen i C vitaminet) så denna stack inte i min hud eller liknande. The Ordinarys produkter är super bra för den som läser på om olika ingredienser och vet hur man ska blanda sin egen hudvård. Billiga produkter med bra aktiva ingredienser du betalar alltså för det som verkligen gör nytta. För tidigt för mig att säga att denna hjälper mot rynkor men den gör ett fantastiskt glow! Klappa in i huden innan din dagkräm (bra att använda C vitamin på morgonen då det inte heller ska användas tillsammans med Retinol, om du har det till kvällen).
Rekommenderas till: Alla som vill förhindra åldrande och få glow