search

The Ordinary
Azelaic Acid Suspension 10%

The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10%
89 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% ljusar upp hudtonen samtidigt som den synligt förbättrar ojämnheter i huden och verkar uppklarnande på orenheter. Azelinsyra finns i flera sädesslag och produceras naturligt av jäst som normalt finns på huden.… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10%

The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% ljusar upp hudtonen samtidigt som den synligt förbättrar ojämnheter i huden och verkar uppklarnande på orenheter. Azelinsyra finns i flera sädesslag och produceras naturligt av jäst som normalt finns på huden. Det är en multi-funktionell ingrediens för alla hudtyper och fungerar även som en effektiv antioxidant. Formulan innehåller en mycket hög koncentration (10%) av ren Azelinsyra i en lätt kräm-gel.

  • pH: 4.0-5.0
  • Fri från alkohol, olja och nötter
  • Vegansk + Cruelty Free

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera över ansiktet morgon och/eller kväll för att förbättra lyster och ojämn hudstruktur. Undvik kontakt med ögonen och munnen. Använd solskydd på dagen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10%

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Använder som primer
2018-09-25 av: Evelina L (ålder: 25-34)
Denna använder jag som pore filling-primer och blir riktigt slätt!
5/5Rekommenderas!
2018-08-27 av: Sheri
Min hy är mycket klarare, porerna mindre och det samlas inte lika mycket i dem. Har använt denna några månader och är jättenöjd.
Rekommenderas till: Alla Med: Oljig och Fet Hy, Pormaskar, Stora Porer
5/5Stort +
2018-08-07 av: b. (ålder: 15-24)
Huden blir matt och mina porer på näsan 'blurras' bort! Fin slät hy. Använder denna på kvällarna, sällan på morgonen. Lägger denna enbart på näsan på morgonen då jag vill dölja mina porer så mycket som möjligt.
4/5Love it
2018-09-01 av: M
Älskar den. Applicerar den efter produkten (niacinamid 10% +zinc 1%) och mina porer blurras. Har grova porer på näsan ,de syns mindre. Har testat alla primers men inget slår denna. dock Hade viljat ha större mängd.
Rekommenderas till: Porig oljig hy
3/5Pigmentfläckar
2019-01-20 av: Sandra L (ålder: 25-34)
Blev tipsad om denna till mina pigmentfläckar och den döljer dom lite lätt, huden blir väldigt matt och porerna syns knappt. Största minuset är att min Fondation fastnar i denna så kan inte använda den under smink.
Rekommenderas till: Stora porer och oljig hud