search

The Ordinary
Buffet

The Ordinary "Buffet"
179 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
The Ordinary "Buffet" kombinerar ett omfattande utbud av väldokumenterade och avancerade teknologier för att behandla flera tecken på hudåldrande samtidigt. Ett lättviktigt multi-peptidserum och allt-i-ett-behandling med mängder av fördelar. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary Buffet

The Ordinary "Buffet" kombinerar ett omfattande utbud av väldokumenterade och avancerade teknologier för att behandla flera tecken på hudåldrande samtidigt. Ett lättviktigt multi-peptidserum och allt-i-ett-behandling med mängder av fördelar.

 • pH: 4.5-5.6
 • Uppljusande
 • Utjämnande, reducerar synlighet av linjer & rynkor
 • Förfinar hudtexturen
 • Återfuktar och gör huden smidigare
 • Boostar kollagensyntes
 • Fri från alkohol, silikon, nötter och gluten
 • Vegansk + Cruelty Free

Innehåll: 30 ml

Användning

Klappa in i hela ansiktet på morgonen och kvällen efter rengöring.

De olika teknologierna som används i denna produkt är:

 • Matrixyl 3000 peptidkomplex (med palmitoyltetrapeptid-7)
 • Matrixyl Synthe'6-peptidkomplexet (med palmitoyltripeptid-38)
 • Syn-Ake peptidkomplexet (med dipeptiddiaminobutyroylbensylamiddiacetat)
 • Relistase-peptidkomplex (med acetylarginyltryptofyldifenylglycin,
 • Argirelox-peptidkomplex (med acetylhexapeptid-8, pentapeptid-18)
 • Probiotiskt komplex (med laktokockerlaktislysat), i en bas av 11 hudvänliga aminosyror och flera hyaluronsyrakomplex. Ingredienserna i de olika teknologierna utgör tillsammans 25,1 vikt% av den totala sammansättningen.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary Buffet

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Mirakelprodukt för billig peng!
2018-10-11 av: Jenny (ålder: 35-44)
Har alla produkter från The Ordinary nu förutom en som ofta är slut. Det här är en stor favorit av alla produkter från märket. Jag smörjer in mig med den och regelbundet, oftast på morgonen. Det är helt otroligt att en produkt som gör så stor skillnad kan vara så billig. Alla produkter från The Ordinary är bra på sitt sätt men den här är något som man kan använda både morgon och kväll. Jag använder också deras Caffeine Solution runt ögonpartiet. Med dessa två ser man genast piggare ut. Svullnader och sådant försvinner och det är bara att fortsätta med vilka produkter man vill sedan. Jag varierar mellan The Ordinarys produkter för de här ett så brett användningsområde. Det är verkligen otroligt att kunna ha så bra grundprodukter som är så billiga. Tips: köp allihop och lär dig hur du kan kombinera dem. Vissa är vattenlösliga, andra oljebaserade. Men ska du köpa en så börja med "The Buffet" som är så lätt att använda och kombinera. Sedan kommer du vilja ha alla...
Rekommenderas till: Alla! De som vill ge huden rikligt med näring.
3 av 3 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Toppbetyget går till denna
2018-10-09 av: Helena
Klickade hem 4 st produkter från The Ordinary och alla är riktigt bra, men denna får 5+ av mig. Vid brått och jag inte hinner kladda med hur många saker som helst så är det denna jag väljer efter rengöring, och Natural Moisturizing Factors + HA Creme över och sen är jag färdig. Min hy är så klar att jag inte riktigt tror mina ögon ibland. Använder inget smink över, behövs helt enkelt inte. Undantag där jag behöver något mer över än det jag redan beskrivit är när jag är utomhus dagtid, då har jag alltid solskydd 50 av Eco Cosmetics. Kommer köpa fler gånger, oja!
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Just love it!
2018-10-05 av: Elina S
Helt underbar produkt! Älskar alla Ordinary produkter. Var väldigt skeptiskt först pga billiga priset men dessa slår alla dyra produkterna. Tro mig; jag har provat!
Rekommenderas till: 30+
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Underbar!!!
2019-01-23 av: Linda
Älskar detta serum, prisvärt och funkar så bra, en rikitg fuktbomb för huden. Min vinterhy som innan var så torr har blivit så härlig efter jag använt den här morgon o kväll i 3 månader.
Rekommenderas till: Alla
5/5Super serum !
2018-11-19 av: Jeanette A
Har testat flera av produkter från märket , och de håller vad de lovar . Använder serumet morgon och kväll , hyn blir återfuktad och får fin lyster .
Rekommenderas till: Alla !
5/5Mirakelprodukt
2018-10-24 av: Moa (ålder: 15-24)
Billig och superbra! Älskar den. Har alltid haft jättetorr hy, men efter bara några dagars användning märker jag stor skillnad
5/5Outstanding!
2018-08-06 av: Sasha Ö
Alltså,är The Ordinary for real???
Produkterna är helt koncentrerade och innehåller det det STÅR att det innehåller.
Ger reslultat som utlovat dessutom!!!!
Låter jag lyrisk?Ja,för det ÄR jag.
Dessutom enormt bra priser.
And The Buffet så har jag nu efter 4 v användande sett påtagligt mindre rynkor samt bättre hy allmänt.
Jag är tacksam för dom som ej har råd at dom kan kunna få köpa riktigt bra hudvård.
För jag har prövat alllt i princip.
Rekommenderas till: Alla!Det är så pass kvalite ingridienser i koncentrerad form
4/5Bra återfuktare
2019-05-09 av: Sofia (ålder: 25-34)
Upplever att denna återfuktar huden väl. Den är ganska tjock och jag använder den därför mest på kvällen/natten tillsammans med The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone utblandad i min nattkräm.
1/5Nja!
2018-12-02 av: Ewa K (ålder: 55-64)
Inte vad jag hade förväntat mig efter att ha läst alla lyriska kommentarer. För att vara ett serum, så är det väldigt tjockt. Inte alls som serum brukar vara. Det är svårt att applicera på ansiktet och det känns som det lägger sig "ovanpå" huden,. Inte som ett serum som smälter in och lägger sig som en grund för resten av morgonrutinen.
Har bara använt den i 14 dagar men har inte märkt eller känt någon skillnad på ansiktet än, kanske det kommer, men kommer nog inte att köpa igen. Tycker inte om konsistensen, det finns bättre serum än det här.
Rekommenderas till: Ingen alls!