search

The Ordinary
Caffein Solution 5% + EGCG

The Ordinary Caffein Solution 10% + EGCG
79 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
The Ordinary Caffein Solution 5% + EGCG - ett lätt serum som innehåller en extremt hög 5 %-ig koncentration av koffein, kompletterad med ren Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG) från gröna teblad. Oberoende studier har visat att topikal applice… Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary Caffein Solution 5% + EGCG

The Ordinary Caffein Solution 5% + EGCG - ett lätt serum som innehåller en extremt hög 5 %-ig koncentration av koffein, kompletterad med ren Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG) från gröna teblad. Oberoende studier har visat att topikal applicering av såväl koffeinet som EGCG kan bidra till att reducera påsar under ögonen och mörka ringar runt ögonkonturen.

  • pH-värde: 4.5-5.0
  • Fri från olja, silikoner, alkohol, nötter och gluten
  • Vegansk + Cruelty Free

Ha i åtanke att:

  • Håligheter kring ögonkonturerna är ett resultat av en struktur av sub-dermal vävnad som fett och ben kan resultera i synliga skuggor under ögonen. Denna skugga, som ska ej blandas ihop med mörka ringar under ögonen, kan inte adresseras med ytlig hudvård inklusive denna formula.
  • Fettdepåer under ögonkonturerna kan skapa permanent svullnad i området. Denna typ av svullnad kan inte adresseras med ytlig hudvård inklusive denna formula.

Innehåll: 30 ml

Användning

Massera in en liten mängd över ögonkonturen morgon och kväll.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary Caffein Solution 5% + EGCG

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Fungerar
2018-09-03 av: M (ålder: 15-24)
Använder denna morgon och kväll runt ögonen och det har blivit en märkbar förändring under mina ögon! Redan efter ett par gånger så upplevde jag att mina mörka ringar hade blivit ljusare och jag är mindre svullen. Mycket bra pris och man behöver knappt två droppar till båda ögonen, så den är väldigt dryg.
2 av 2 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Svalkande och dryg
2018-12-31 av: Steph
Känns riktigt bra på huden och går in ordentligt. Otroligt dryg och lär hålla väldigt länge!
5/5Gör vad den ska
2018-11-11 av: Cornelia G (ålder: 15-24)
Har testat en del ögonkrämer och tycker att denna "olja" fungerar förvånansvärt bra. Använder denna morgon och kväll och upplever att den piggar upp partiet runt ögonen och bidrar med fukt. Brukade ha lätt svullna ögon när jag vaknade och märkbart mörka ringar plus torra partier i ögonvrån, men det har i stort sett försvunnit sen jag började med denna för drygt en månad sen.
Rekommenderas till: De som i vanliga fall använder uppljusande ögonkrämer
4/5Härlig produkt
6 dagar sedan av: Maria S (ålder: 35-44)
Har nu testat flera olika från the ordinary och de överraskar!
Mycket bra produkter och man får valuta för pengarna. Just denna upplever jag som ?helt ok? om än inga mirakel resultat.
Satsa på deras syror!
Rekommenderas till: Alla
4/5Skön och effektiv!
2019-01-04 av: Daniela J
Den är skön att applicera och tycker faktiskt att den stramar upp och tar bort svullnaden väldigt bra!
4/5Uppfriskande!
2019-01-03 av: Nanne (ålder: 25-34)
Uppfriskande för området runt ögonen! Känns väldigt skönt att lägga den runt ögonen - det torkar inte heller ut hyn runt ögonen. Jag har precis börjat använda den så jag antar att det lär ta sin tid att minska de mörka ringarna runt ögonen men jag är på god väg!
4/5Bra och prisvärd!
2018-12-30 av: P. (ålder: 35-44)
Har använt denna produkt i 3-4 månader och tycker den är riktigt bra. Återfuktar och dämpar svullnad. För mig hjälper den speciellt mot svullnad, aningens lite mot mörka ringar. Är dock väldigt mörk under ögonen vilket gör att nästan inga krämer hjälper mig mot just detta, så denna gör nog ändå ett bra jobb på det planet. Använder framförallt på morgonen. Rekommenderas varmt!
Rekommenderas till: Alla
4/5Rekommenderar
2018-10-09 av: Maia W (ålder: 25-34)
Har inte hunnit använda denna produkt så länge än men det jag redan ser skillnad på är att mina påsar under ögonen har blivit mindre synliga och huden känns väldigt mjuk och följsam. Produkten är väldigt dryg och prisvärd. En droppe räcker till båda mina ögon och jag smörjer in både under ögat och på ögonlocken.
4/5Väsyneen naaman pelastus
2018-09-14 av: Vilma
Sain omani eilen ja nyt ehtinyt jo käyttää. Todella riittoisa pikku purkki. Omasta mielestä tummat silmänaluset ei näytä enää niin tummalta ja kokonaisuudessaan kasvot näyttää virkeämmiltä
Rekommenderas till: Kaikille
4/5Prisvärt
2018-08-07 av: b. (ålder: 15-24)
Använder denna då och då och jag har märkt en skillnad under mina ögon. Det har blivit lite klarare och upplever att mina påsar minskat drastiskt faktiskt. Alltid haft ett stort problem med mina mörka påsar under ögonen. (applicerar denna under ögonen samt ögonlocken!!)
3/5Lite besviken!
2019-01-01 av: Beauty addictive
Är en okej produkt. Billig. Jag har använt den i drygt en månad nu men har inte märkt någon skillnad under mina ögon.
Rekommenderas till: Ingen
2/5besviken
2018-10-18 av: J (ålder: 15-24)
Den här har fått så fina recensioner och är billig, så jag beställde hem den. Men har använt den i drygt en vecka nu och har inte märkt skillnaden som andra verkar uppleva. Så synd...
4/5Turvotuksen karkottaja
2018-09-05 av: Kaisa L (ålder: 25-34)
Toimii tehokkaasti silmäpusseihin ja silmänympärysihon turvotukseen. Ei mikään superkosteuttaja. Miellyttävä levittää. Eikä tuotetta ole hinnalla pilattu!
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.