search

The Ordinary
Granactive Retinoid 2% Emulsion

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion
129 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion kombinerar två former av nästa generations retinoid-aktiva ämnen: Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion kombinerar två former av nästa generations retinoid-aktiva ämnen:

1. En 2% -ig koncentration av Granactive-retinoid vilket är ett komplex av löslig Hydroxypinacolone Retinoate (HPR). HPR är en avancerad form av retinoid, som i själva verket är en ester av retinsyra som ger en bättre effekt mot tecken på åldrande än retinol, retinylpalmitat och nästan alla andra former av retinoid; 2. En stabil form av ren retinol i ett skyddande kapselsystem som stöder både leveransen och effekten av Granactive-retinoiden.

Formerna av retinoid som används i produkten är framtagna för att reducera irritation som vanligen kan uppstå i samband med användning av retinoider (inklusive retinol) samtidigt som de ger bättre synliga resultat på ålderstecken. Om du önskar en retinolprodukt hänvisas du till The Ordinary's Retinol-sortiment, här erbjuds billigare produkter som innehåller ren retinol. Detta eftersom många retinolteknologier kostar mindre än nästa generations motsvarigheter, som t.ex Granactive Retinoid.

  • pH-värde: 5.0-6.0
  • Fri från alkohol, silikon, olja, nötter och gluten
  • Vegansk + Cruelty Free

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera en liten mängd över ansiktet på kvällen som en del av din hudvårdsrutin efter vattenbaserat serum, men före krämigare formulas. Använd inte med andra produkter med retinoid. Undvik exponering för sol och använd kompletterande solskydd. Förvara produkten på en kall och torr plats.

Att tänka på: Retinoider kan göra huden känsligare mot UV-strålning. Att skydda sig mot UV-strålning är därför särskilt viktigt vid användning av retinoider. Produkten får inte användas tillsammans med andra retinoider (inklusive retinol eller ester av A-vitaminsyra). Produkten behandlar inte akne. Aknebenägen hud kan uppleva en tillfällig ökning av akneutslag under de första veckorna vid användning av någon form av retinoid inklusive den som används i denna formula.

Obs! Vid graviditet eller amning rekommenderas att du undviker hudvårdsprodukter som innehåller retinoider, t ex. med Granactive Retinoid eller Retinol.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Good buy
2019-06-22 av: Roosa H (ålder: 25-34)
Makes my skin look more radient. Doesn't irritate the skin (I've used retinol moisturizers before this retinoid product, though)
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Hyvä hinta-laatusuhde!
2019-05-28 av: Maria K (ålder: 35-44)
Retinoidi joka sopii myös herkemmälle iholle aluksi varovasti käytettynä, itse aloitin kuurin laittamalla iltaisin ensin vain pari kertaa viikossa, sitten joka ilta. Iho tuntui sileämmältä ja hyvinvoivalta, otan taas syksyllä käyttöön.
Rekommenderas till: Samea- ja/tai ikääntyvä (herkkä) iho
5/5Var skeptisk i början - MEN.....
2019-02-16 av: Lillejag
Ok, jag har googlat och hört talas om produkter från The Ordinary och tänkte ? jag kan väl testa, för det kostar ju inte så mycket?.

Jag använder den här på kvällen enligt rekommendationen. Den har en gulaktig färg, luktlös och påminner om hostmedicin jag fick när jag var liten. Nu har det gått en vecka och jag måste säga att i början var skeptisk. Jag har hört talas om retinoid, för min hudterapeut har rekommenderat mig det, men de produkterna de säljer var dyra. Jag har inte heller så bra kunskap och kännedom om hur och vad retinoid gör med huden egentligen.

Innan jag applicerar serumet så rengör jag huden ordentligt. Välj gärna en ansiktsrengöring som du är nöjd med. Jag använder alltid en massageborste när jag gör rent ansiktet. Därefter en toner och använder massageborste efteråt igen. Sedan använder jag en skinroller och efter det använder jag serumet och avslutar med nattkräm.

Serumet går snabbt in i huden. Det är också drygt. Det känns ingenting i huden efter man applicerat det, och man märker inte så mycket förens dagen efter ? på morgonen! Huden känns såååå mjuk och len. Jag har problem med acne men det har minskat och huden har fått en ny lyster. Jag är så nöjd och kommer att använda denna produkt igen och igen och igen. Jag är helt såld!
Rekommenderas till: Till alla
5/5THE ORDINARY GRANACTIVE RETINOID 2% EMULSION
2018-11-11 av: Jaana Å
Tuntuu että rypyt loivenee, käyttöön vakutuiseen. .
Rekommenderas till: Joilla ryppyjä ilmaantunut.
5/5Bättre än många retinolprodukter!
2018-10-11 av: Jenny (ålder: 35-44)
Jag har använt retinolprodukter förut. Min hy tålde därför denna bra direkt. Jag har en normal, problemfri hy men är 40+ och vill förebygga rynkor. Det är en otroligt bra produkt till ett väldigt bra pris med tanke på hur dyra vissa andra retinolprodukter är (den här Granactive Retinoid) är mer effektiv dessutom. Jag har alla The Ordinarys produkter och det här är en favorit på kvällen innan jag lägger på ett serum och nattmask eller nattkräm. Ta inget serum som innehåller retinol bara.

Alla produkter från The Ordinary håller riktigt hög standard och kan ersätta många andra produkter man har. De är billiga men otroligt bra. Börja köpa dem du tycker passar dig bäst - till slut har du alla hemma. Ett eget litet spa! Vissa produkter ska man nog ha kommit upp i en viss ålder för att behöva börja använda. Det är inte bra att ta till något på en ung hud som är för starkt, då har man inget att ta till sedan.

Läs på om produkterna så kommer du hitta det som passar dig perfekt. The ordinary har verkligen något för alla och läser man på kan man blanda dem på ett bra sätt - därför köpte jag alla!
Rekommenderas till: Alla som behöver någon anti-ageprodukt