search

The Ordinary
Natural Moisturizing Factors + HA

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA
69 kr
Välj variant först

                  The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA
 • 30 ml

69 kr

                  The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA 100 ml
 • 100 ml

69 kr
Tipsa en vän
The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA är en återfuktande kräm som lägger sig som en skyddande barriär över huden för att förebygga förlust av Natural Moisturizing Factors (NMF) samtidigt som den låter huden andas. Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA är en återfuktande kräm som lägger sig som en skyddande barriär över huden för att förebygga förlust av Natural Moisturizing Factors (NMF) samtidigt som den låter huden andas.

NMF är sammansatt av aminosyror och mineraler och är hudens naturliga försvar mot fuktförlust. Denna kräm verkar för att stärka hudens NMF och på så vis hjälpa huden att bygga upp fukten inifrån istället för att applicera den ytligt. Ökat NMF har visat sig kunna göra huden att se 20 år yngre ut- endast genom att fylla på de naturliga vattennivåerna. Blåalger Molecular Film ger en"andningsbar" skyddsfilm från en antarktisk blåalg som kan skydda mot fysisk vattenförlust.

Denna formula innehåller 11 aminosyrer, fosfolipider, alfa/beta/gamma-fettsyror, triglycerider, sterol-estrar, glycerin, ceramid-prekursorer, urea, sackarider, sodium PCA och hyaluronsyra. Använd The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA regelbundet och erbjuder omedelbar- och hållbar återfuktning.

 • Passar alla hudtyper
 • Förbygger fuktförlust
 • Alkoholfri
 • Vegansk

Användning

Applicera en liten mängd över hela ansiktet morgon och kväll efter serum.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
4/5Bra produkt men
2019-04-24 av: Gediminas G
30ml går ur super fort. Önskar att Eleven hade lagt till en 100ml variant
Rekommenderas till: Alla
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.
5/5Bra och prisvärd ansiktskräm
4 dagar sedan av: Therese J (ålder: 25-34)
Detta är en väldigt bra och prisvärd produkt. Har bara använt denna på sommaren ännu men tror att den kommer att fungera jättebra till vintern också. Den är dryg att använda och den återfuktar huden utan att göra huden fet. Täpper inte till porer och har fått mycket bättre hud sedan jag började med denna.
Rekommenderas till: Passar till alla
5/5Nu får den 5 Stars
2019-05-18 av: Gediminas G
Suverän produkt till alla hudtyper, täpper inte porerna och är inte för fettig eller ''mattande''
Är medveten om att vissa inge gillar hur den känns (då den inte absorberas lika fort som det flesta ansiktskrämer) men detta beror på din egna tålamod och hur du har preparerat huden innan krämen.
Förslag: använd krämen som normal och smörja in dig, känns det att den inte absorberas, låt den vara i 30 sekunder och massera in de igen, då försvinner allt i din hud. Om det fortfarande inte gör det då har du använt alldeles för mycket av krämen.

Jag röstade 4 stjärnor innan för att där fanns ingen 100ml variant men nu har den tagits in och säljes.
Rekommenderas till: Till folk med lite bättre förståelse i ansiktsvård än en vardaglig människa
5/5ÄLSKAR DENNA!
2019-04-09 av: Johanna B (ålder: 15-24)
Jag har letat efter en ansiktskräm som både ger mig fukt men inte gör så att jag känner mig kladdig under dagen. Denna är min favorit och för ett så bra pris! Rekommenderar verkligen denna! (Jag har väldigt torr hy)
Rekommenderas till: Alla
5/5Stort +
2018-08-07 av: B. (ålder: 15-24)
Använt denna i flera månader och det är den ÄNDA krämen jag använder året runt (vinter-sommar) och den funkar eftersom den återfuktar huden. Har känslig hy/acne prone/mycket porer på näsan, därför använder jag lite på ansiktet ('AZELAIC ACID SUSPENSION 10%' på näsan som minskar porerna). + funkar superbra som primer under smink.
5/5Bra !!!
2018-08-04 av: Jeanette A
När jag såg priset var jag skeptisk ... Kan det verkligen vara nåt att ha ? Svaret är JA , blev positivt överraskad ?? huden känns mjuk och återfuktad , kommer definitivt fortsätta köpa denna !
Rekommenderas till: Alla som är rädd om hud och plånbok
4/5Prisvärd återfuktande kräm!
2019-02-26 av: Sonia
Prisvärd kräm som återfuktar! Perfekt att ta med på resan!
4/5Bra och prisvärd!
2019-01-01 av: Beauty addictive
Okej kvalité med tanken på det billiga priset. Krämen känns tjock när en sätter på den men den går snabbt in i huden.
Rekommenderas till: Till dem som vill ha en bra och prisvärd hudkräm.
4/5Återfuktar bra utan att täppa
2018-11-24 av: Helena C (ålder: 25-34)
Jag har blandad hy, jag får lätt finnar/orenheter men har även torrfläckar i ansiktet, yay! Så jag måste ha ett dagkräm som fuktar hyn bra men samtidigt täpper inte till den och jag känner att The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA funkar utmärkt för min hy.

Krämen känns tjock när en sätter på den men den går snabbt in i hyn och jag känner inte alls av den efter den torkat.

Att The Ordinary är cruelty-free och prisvärt är sen ett väldigt stort plus!
Rekommenderas till: Alla.
4/5Gör det den säger
2018-10-09 av: Helena
Nu har jag inte använt The Ordinarys så länge men denna är den enda jag fortfarande håller på att utvärdera. Jag har alltid på den efter något av de olika serum av samma märke har torkat. Min hud är faktiskt så mycket bättre på kort tid. Det beror nog mest på serumen men en sådan här kräm låser in fukt utan att täppa till så det bildas orenheter. Jag vet inte om det skulle funka lika bra med valfri favoritkräm av annat märke, misstänker att det går men det vore bra om min hud fortsatte gilla denna krämen med tanke på pris och företagets etiska filosofi.
Rekommenderas till: Kombinationshy
4/5Helt okej/bra moisturizer!
2018-09-09 av: Malin H
Den är rätt dryg och tjock men smetas ut väldigt lätt och bra. Bra för torr hud men känns inte särskilt tung på huden så funkar nog för alla! Skulle inte kalla den den mest mjukgörande av alla moisturizers jag provat men duger bra att hålla in fukten från andra produkter man kanske placerat under. Ex serum eller essence eller toner.
Rekommenderas till: Den som vill ha en ingen-trams-kräm
3/5Den är mhä.
2019-05-21 av: Stina
Duger i krig. Bra pris... men räcker inte länge och är svårt att få ut ur tuben efter halva är borta.
Min hud blir lite fet efter en kort period men använder den bara under kvällen eller uttorkande smink. Köper nog inte en till.
Rekommenderas till: Om du vill testa så kör på!
3/5Helt okej
2019-05-21 av: Therese
Återfuktar okej men jag tycker sminket har en tendens att rulla lite om man har den här under. Väldigt liten tub som snabbt tar slut. En av de sämre produkterna av The Ordinary.
Rekommenderas till: Alla
2/5Bara OK.
2018-12-30 av: C.G (ålder: 35-44)
Nytt märke för mig och jag var ärligt lite skeptisk pga priset. Jag har torr hy, speciellt på vintern då jag vanligtvis behöver extra återfuktning. Kanske därför jag tycker att den är lite tam.. Huden känns inte återfuktad och i slutet av dagen känns min hud stram. I mitt fall skulle denna kräm förmodligen fungera bättre på sommaren.
2/5Inget för mina torra partier
2018-12-26 av: Ida S (ålder: 15-24)
Tyvärr blev jag besviken på denna produkt. Hade stora förhoppningar efter att ha läst flera positiva recensioner online, men vad jag fick hem verkar inte matcha vad alla säger att denna produkt ska åstadkomma. Den lägger sig på huden men känns inte som att den riktigt sjunker in, och skapar en slags matt känsla snarare än en mjukgörande sådan. Den botar dessutom inte mina torra partier runt näsa, kinder och panna såhär under vinterhalvåret. Så nej, inget för mig.
Rekommenderas till: Möjligen de med oljigare hud
2/5Inte så återfuktande?
2018-11-24 av: Susanna S (ålder: 25-34)
Krämen gör väl det den ska för sitt pris, men jag känner mig inte så återfuktad? Har testat den både med och utan hyalyronserumet från TO. Ganska svår att smörja in eftersom den blir vit på huden och man får ta i ganska mycket för att få in den. Känns lite som en hinna på huden efteråt.
2/5Funkar men finns bättre för liknande pris
2019-02-01 av: Elina R (ålder: 25-34)
Återfuktar bra utan att lämna huden fet, bra för mig som har akne och nu under vintern halvåret är väldigt yt torr. Går in hyfsat fort i huden och är lätt att applicera, också dryg och billig. Luktar inget speciellt. Kan dock tycka att man ska lägga lite mer pengar på en dagkräm, denna funkar men inte mer än så.
0 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.