search

The Ordinary
Salicylic Acid 2% Solution

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution
59 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Salicylsyra är en betahydroxisyra som exfolierar huden. The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution med 2%-ig formula hjälper till att effektivt exfoliera porernas invändiga väggar för att reducera- och förebygga orenheter samt ge en uppklarnande effekt … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution

Salicylsyra är en betahydroxisyra som exfolierar huden. The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution med 2%-ig formula hjälper till att effektivt exfoliera porernas invändiga väggar för att reducera- och förebygga orenheter samt ge en uppklarnande effekt på hudytan vid regelbunden användning.

Denna produkt bör inte användas på känslig, flagande eller skadad hud.

Obs! Denna produkt är en kosmetisk produkt. Om du lider av svår akne, ta kontakt med hudläkare.
Solvarning: denna produkt innehåller en betahydroxisyra (BHA) som kan öka hudens känslighet mot solen och särskilt risken för solskador. Komplettera med en solskyddsprodukt med SPF på solexponerad hud.

Även om syrabaserade exfolierande produkter som denna kan leda till snabba synliga resultat rekommenderar The Ordinary generellt att istället använda mildare produkter för exfoliering. Detta på grund av att en hög syrahalt kan leda till inflammatoriska problem. Önskar du prova en sådan mildare exfolierande produkt hänvisar de till NIOD Non-Acid Acid Precursor.

  • Fri från alkohol, olja, silikon och gluten
  • Vegan + Cruelty Free

Innehåll: 30 ml

Användning

Använd Salicylic Acid 2% Solution morgon och kväll. Applicera en liten mängd produkt direkt på berörda hudpartier, eller applicera över hela ansiktet för att få en klarare hud vid kontinuerlig användning. Undvik partiet kring ögonkonturen och direktkontakt med ögonen. Skölj inte av.

Fortsätt med din vanliga hudvårdsrutin. Om irritation skulle uppstå och kvarstå, sluta använda produkten och kontakta läkare. Patchtest rekommenderas innan användning. Se nedan guide för hur det utförs. Förvaras utom räckhåll för barn.

Solvarning: denna produkt innehåller en betahydroxisyra (BHA) som kan öka hudens känslighet mot solen och särskilt risken för solskador. Komplettera med en solskyddsprodukt med SPF på solexponerad hud. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt.

Hur man utför ett patchtest hemma: Patchtest är ett enkelt sätt att se om du reagerar negativt på en ny produkt. Det rekommenderas att utföra ett patchtest innan man påbörjar en ny hudvårdsrutin. The Ordinary har skapat en generell guide för hur du utför ett eget patchtest.

Applicera en liten mängd produkt på ett rengjort område på underarmen. Låt området vara torrt och täck gärna med ett plåster eller bandage. Avlägsna efter 24 h och tvätta av produkten. Om rodnad, värme, klåda, blåsor eller irritation uppstår under testet, avstå från att använda produkten.

Notera att ett patchtest endast används för att se initial irritation på produkter och garanterar inte resultat när det appliceras på andra områden på kroppen (inklusive ansiktet) eller efter långvarig användning. Det tar inte hänsyn till underliggande förhållanden och bör inte användas för diagnos av överkänslighet eller allergisk kontaktdermatit. Om du är orolig för att använda en ny produkt, kontakta en hudläkare före användning.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Helt kär!
2019-06-24 av: Lina A (ålder: 15-24)
jag har haft akne i snart 5år. Min hud är extremt känslig och jag har testat nästan allt för att få bort min akne tills jag hittade the ordinary. Inom 1vecka all min akne var borta, min hud glow och har knappt akne scars nu. Har haft den i 2månader.
Amazing!
Rekommenderas till: Hyd med akne
5/5Otroligt!
2019-06-15 av: Josefin G (ålder: 15-24)
Tar bort plitor och akne. Förebyggande. Helt suverän produkt. Köp!
Rekommenderas till: Alla.
5/5Fantastisk produkt!
2019-05-21 av: Therese (ålder: 35-44)
Jag har haft problem med vuxenacne ett par år och har prövat ganska många produkter för att få bukt med det. Ingenting har fungerat förrän jag prövade produkter från The Ordinary. Den här syran (ihop med niacamine) har hjälpt så otroligt mycket!! För det priset så rekommenderar jag verkligen alla att prova deras produkter!
Rekommenderas till: Alla!
5/5Kanon!
2019-02-01 av: Elina R (ålder: 25-34)
Har använt denna i ca 3 månader nu och min hy har aldrig varit bättre! Älskar nästan allt från The Ordinary!
Jag lider av medel svår akne och får både komedoner och lite större "bölder". Använder denna på morgon och kväll efter att jag tvättat ansiktet på mina lite svårare områden där jag har svårare akne/vet att jag ofta får det(käklinjen, vid haka/mun) och där jag har finnar, tillsammans med THE ORDINARY NIACINAMIDE 10% + ZINC 1% som jag använder på hela ansiktet och bröst. Min hud klarar av att ha dessa båda, både morgon och kväll men testa dig fram och ha det inte precis under ögonen där huden är tunn för då kommer du bli väldigt torr! Båda dessa tar en liten stund att torka in i huden så låt det gå en stund innan du lägger på din dagkräm! De luktar inte direkt gott/mycket(tycker dock detta är oväsentligt, alla The Ordinarys produkter luktar väldigt kemiskt/lite men det gör mig inget). Vet inte om det är detta serum eller det andra serumet eller om det är allt tillsammans med min dagkräm som gjort min hud så mycket bättre men med det priset så tycker jag verkligen man ska testa!(använder även THE ORDINARY HYALURONIC ACID 2% + B5 över ansiktet för att få fukt innan krämen nu när jag är extra yt torr och även THE ORDINARY AZELAIC ACID SUSPENSION 10% på mina akne ärr och stora porer).
Rekommenderas till: Alla med Akne benägen hud
5/5Svider lite med funkar!
2019-02-01 av: Elin (ålder: 25-34)
Använde denna mycket i början när jag köpte den över hela ansiktet men nu använder jag den bara ibland på området i mitt ansikte och på mitt bröst där jag har akne ärr eller förstorade porer. Den är väldigt tjock i konsistensen men går in bra i huden, svider lite först vid applicering om man vill späda ut den så kan man blanda den i sin dagkräm vilket jag gjort och funkar fint. Den kan "rulla" sig på huden och "fälla" av sig OM du inte masserar in den ordentligt eller inte låter (om du använder) serum du lägger innan torka in ordentligt. Jag använder också från samma märke: Salicylic Acid 2% Solution, THE ORDINARY NIACINAMIDE 10% + ZINC 1% & THE ORDINARY HYALURONIC ACID 2% + B5. Först rengör jag ansiktet(morgon och kväll) sen använder "zink serumet" på hela ansiktet och sen salicylic Acid på mina finnar som punkt behandling eller på svårare områden, sen när de har torkat så lägger jag HYALURON syran på hela ansiktet speciellt runt ögon(svider lite första gångerna innan huden vant sig) och kinder där jag kan bli yt torr så här på vintern. Viktigt att låta allt detta sjunka in INNAN man lägger på sin dag kräm. Så med allt detta kan jag säga att min akne i ansikte är som borta! Så med det priset är det verkligen värt det!
Rekommenderas till: Till personer med mörka ärr/akne
5/5Bra som tillägg i rutinen för oss med vuxenacne
2019-01-22 av: Katarina (ålder: 25-34)
Jag började prova The Ordinary?s produkter då de är så billiga, men trots priset så har de blivit oumbärliga i min hudvårdsrutin.
Jag använder Salicylsyran (denna produkt) som tillägg istället för serum på morgonen, efterföljer med dagkräm med SPF då huden blir känslig vid användning av syra. Helt perfekt, mycket färre utbrott och existerande läker snabbare.
Rekommenderas till: De som ha problem med acne.
5/5Bra!
2018-12-12 av: Johanna S
Bra produkt som fick min hy att kännas ren och fräsch. Verkligen värd pengarna!
4/5Prisvärd
2019-07-20 av: Rebecca
Sån jäkla bra produkt och dessutom väldigt billigt!!
4/5Väldigt användbar
2019-01-20 av: Stephanie U (ålder: 25-34)
Jag gillar verkligen den här produkten och använder den som punktbehandling på min hormonacne.
Jag får större, svullna ibland smärtsamma knölar utan punktum som jag måste sticka hål på för att lätta på trycket.
Den hjälper till att ta ned svullnaden och minska inflammationen, får mycket sällan några efterbesvär i form av sekundär infektioner när jag använder den här.
Rekommenderas till: För aktiv acne
4/5Superbra
2019-01-18 av: Frida F (ålder: 25-34)
Köpte den här och med Niacinamide 10% + Zinc 1% från The ordinary. Niacinamide 10% + Zinc 1% använder jag morgon och Salicylic acid 2% använder jag på kvällen. Jag använder produkterna efter ansiktsvatten men innan fuktkräm, och har gjort det i en veckas tid. Jag hade inga egentliga förväntningar på produkterna, men har redan sett resultat. Huden är jämnare! Har inte märkt effek på porerna än dock, men det kanske tar längre tid. Överlag - nöjd!
Rekommenderas till: Blandhy och obalanserad hy
4/5Super!
2019-01-04 av: Daniela J
Denna gör sitt jobb och är lika bra som de dyrare produkterna! Svarta porer önskar avsevärt med denna.
4/5Prisvärd!
2018-10-16 av: Evelina J (ålder: 35-44)
Löser upp talget i porerna, lämnar ingen kladdig hinna. Kanon!
2/5Ingen favorit
2019-03-12 av: Evelina J (ålder: 35-44)
Kommer inte köpa igen tyvärr. Känns kladfig på huden och ger ingen vidare effekt. Har provat andra produkter med BHA-syra som är MYCKET bättre.
Rekommenderas till: Ingen
2/5Billig och snygg förpackning
2018-10-03 av: Sylvie K
Billig, så man testar ju gärna men har ingen effekt alls. Kommer inte att köpa igen.
Rekommenderas till: ingen!