search

The Ordinary
Salicylic Acid 2% Solution

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution
59 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
Salicylsyra är en betahydroxisyra som exfolierar huden. The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution med 2%-ig formula hjälper till att effektivt exfoliera porernas invändiga väggar för att reducera- och förebygga orenheter samt ge en uppklarnande effekt … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution

Salicylsyra är en betahydroxisyra som exfolierar huden. The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution med 2%-ig formula hjälper till att effektivt exfoliera porernas invändiga väggar för att reducera- och förebygga orenheter samt ge en uppklarnande effekt på hudytan vid regelbunden användning.

Denna produkt bör inte användas på känslig, flagande eller skadad hud.

Obs! Denna produkt är en kosmetisk produkt. Om du lider av svår akne, ta kontakt med hudläkare.
Solvarning: denna produkt innehåller en betahydroxisyra (BHA) som kan öka hudens känslighet mot solen och särskilt risken för solskador. Komplettera med en solskyddsprodukt med SPF på solexponerad hud.

Även om syrabaserade exfolierande produkter som denna kan leda till snabba synliga resultat rekommenderar The Ordinary generellt att istället använda mildare produkter för exfoliering. Detta på grund av att en hög syrahalt kan leda till inflammatoriska problem. Önskar du prova en sådan mildare exfolierande produkt hänvisar de till NIOD Non-Acid Acid Precursor.

  • Fri från alkohol, olja, silikon och gluten
  • Vegan + Cruelty Free

Innehåll: 30 ml

Användning

Använd Salicylic Acid 2% Solution morgon och kväll. Applicera en liten mängd produkt direkt på berörda hudpartier, eller applicera över hela ansiktet för att få en klarare hud vid kontinuerlig användning. Undvik partiet kring ögonkonturen och direktkontakt med ögonen. Skölj inte av.

Fortsätt med din vanliga hudvårdsrutin. Om irritation skulle uppstå och kvarstå, sluta använda produkten och kontakta läkare.

Solvarning: denna produkt innehåller en betahydroxisyra (BHA) som kan öka hudens känslighet mot solen och särskilt risken för solskador. Komplettera med en solskyddsprodukt med SPF på solexponerad hud.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution

Medelbetyg (4.5): 4,5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Bra!
2018-12-12 av: Johanna S
Bra produkt som fick min hy att kännas ren och fräsch. Verkligen värd pengarna!
4/5Superbra
4 dagar sedan av: Frida F (ålder: 25-34)
Köpte den här och med Niacinamide 10% + Zinc 1% från The ordinary. Niacinamide 10% + Zinc 1% använder jag morgon och Salicylic acid 2% använder jag på kvällen. Jag använder produkterna efter ansiktsvatten men innan fuktkräm, och har gjort det i en veckas tid. Jag hade inga egentliga förväntningar på produkterna, men har redan sett resultat. Huden är jämnare! Har inte märkt effek på porerna än dock, men det kanske tar längre tid. Överlag - nöjd!
Rekommenderas till: Blandhy och obalanserad hy
4/5Super!
2019-01-04 av: Daniela J
Denna gör sitt jobb och är lika bra som de dyrare produkterna! Svarta porer önskar avsevärt med denna.
4/5Prisvärd!
2018-10-16 av: Evelina J (ålder: 35-44)
Löser upp talget i porerna, lämnar ingen kladdig hinna. Kanon!
2/5Billig och snygg förpackning
2018-10-03 av: Sylvie K
Billig, så man testar ju gärna men har ingen effekt alls. Kommer inte att köpa igen.
Rekommenderas till: ingen!