search

The Ordinary
Set of Actives - Dry Skin

The Ordinary Set of Actives - Dry Skin
235 kr
(Värde 247 kr)
Tipsa en vän
Min önskelista
The Ordinary är kända för sina kraftfulla, aktiva ingredienser. Denna trio är designad att ta hand om torr hud genom att boosta med fukt och hjälpa till att bibehålla optimal fuktbalans i huden. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary Set of Actives - Dry Skin

The Ordinary är kända för sina kraftfulla, aktiva ingredienser. Denna trio är designad att ta hand om torr hud genom att boosta med fukt och hjälpa till att bibehålla optimal fuktbalans i huden.

  • The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 - Detta serum innehåller 3 olika storlekar av hyaluronsyremolekyler som, tillsammans med den nya generationen av hyaluronsyre-polymer, återfuktar huden både på ytan och djupare ned. Serumet innehåller även vitamin B5, som även den hjälper till att öka fuktnivån på hudytan.

  • The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA - En återfuktande kräm som lägger sig som en skyddande barriär över huden för att förebygga förlust av Natural Moisturizing Factors (NMF) samtidigt som den låter huden andas. NMF är sammansatt av aminosyror och mineraler och är hudens naturliga försvar mot fuktförlust. Denna kräm verkar för att stärka hudens NMF och på så vis hjälpa huden att bygga upp fukten inifrån istället för att applicera den ytligt.

  • The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil - Innehåller 100% ren marockansk arganfröolja, extraherad genom kallpressning för att bevara sammansättningen av oljans fettsyror, vitaminer, fenoler (inklusive koffeinsyra) och karotener. Oljan förbättrar hudhälsan genom att ge näring, mjukgöra och återfukta. Den stärker också håret samt ger glans.

Detta set innehåller:

1 x The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5
1 x The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA - 30 ml
1 x The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil

Användning

Applicera Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum på rengjord hud på morgonen, följ upp med Natural Moisturizing Factors + HA Moisturizer. Om du upplever att huden känns torr, mixa krämen med 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary Set of Actives - Dry Skin

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Riktigt bra
2018-10-15 av: malin f (ålder: 25-34)
Riktigt bra produkter till oss med torr hy, märkte skillnad nästan direkt. Oljan samt krämen går bra in i huden vilket gör att man inte känns kladdig!
Kommer fortsätta köpa detta kit
1 av 1 personer tyckter att recensionen är hjälpsam.