search

The Ordinary
Set of Actives - Mature Skin

The Ordinary Set of Actives - Mature Skin
280 kr
(Värde 297 kr)
Tipsa en vän
Min önskelista
The Ordinary är kända för sina kraftfulla, aktiva ingredienser. Denna trio består av produkter speciellt framtagna för att bibehålla en ungdomsfull hud längre. Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary Set of Actives - Mature Skin

The Ordinary är kända för sina kraftfulla, aktiva ingredienser. Denna trio består av produkter speciellt framtagna för att bibehålla en ungdomsfull hud längre.

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion - Denna behandling kombinerar två former av nästa generations retinoid-aktiva ämnen och tacklar tecken på åldrande med en effektiv sammansättning. Formerna av retinoid som används i produkten är framtagna för att reducera irritation som vanligen kan uppstå i samband med användning av retinoider (inklusive retinol) samtidigt som de ger bättre synliga resultat på ålderstecken.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 - Detta serum innehåller 3 olika storlekar av hyaluronsyremolekyler som, tillsammans med den nya generationen av hyaluronsyre-polymer, återfuktar huden både på ytan och djupare ned. Serumet innehåller även vitamin B5, som även den hjälper till att öka fuktnivån på hudytan.

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG - Ett lätt serum som innehåller en extremt hög 5 %-ig koncentration av koffein, kompletterad med ren Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG) från gröna teblad. Oberoende studier har visat att topikal applicering av såväl koffeinet som EGCG kan bidra till att reducera påsar under ögonen och mörka ringar runt ögonkonturen.

Detta set innehåller:

1 x The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion
1 x The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5
1 x The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Användning

Applicera Granactive Retinoid 2% Emulsion på kvällen. Börja med att använda produkten 2 gånger i veckan och öka sedan när huden har vant sig för att undvika eventuell irritation och att huden flagar. Om du skulle uppleva att huden blir irriterad och kliar, ta en paus på några dagar innan du testar igen. Använd Hyaluronic Acid 2% + B5 dagligen morgon och kväll, fortsätt med passande återfuktande kräm. OBS använd inte andra retinol- eller AHA-syrabaserade produkter tillsammans med Granactive Retinoid 2% Emulsion.

Applicera ögonserumet morgon och kväll. Om området kring ögonen känns torrt, använd också ögonkräm ovanpå.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller