search

The Ordinary
Set of Actives - Oily Skin

The Ordinary Set of Actives - Oily Skin
240 kr
(Värde 257 kr)
Tipsa en vän
Min önskelista
The Ordinary är kända för sina kraftfulla, aktiva ingredienser. Denna linje innehåller tre produkter som hjälper till att balansera oren hud, förebygga pormaskar och andra orenheter samt har en fin effekt på gamla acneärr. Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary Set of Actives - Oily Skin

The Ordinary är kända för sina kraftfulla, aktiva ingredienser. Denna linje innehåller tre produkter som hjälper till att balansera oren hud, förebygga pormaskar och andra orenheter samt har en fin effekt på gamla acneärr.

  • The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution - Salicylsyra är en betahydroxisyra som exfolierar huden. The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution med 2%-ig formula hjälper till att effektivt exfoliera porernas invändiga väggar för att reducera- och förebygga orenheter samt ge en uppklarnande effekt på hudytan vid regelbunden användning.

  • The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% - Innehåller niacinamid (Vitamin B3) som verkar för att blemmor och tilltäpptheter samt balanserar talgproduktionen. En hög (10%-ig) koncentration av denna ingrediens stöds i formulan av zinksalt av pyrrolidonkarboxylsyra för att balansera synliga aspekter av talgaktiviteten.

  • The Ordinary 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil - Innehåller 100% kallpressad och ekologisk nyponfröolja. Nyponfröolja är rik på linolsyra, linolensyra och provitamin A, som alla bryts vid utvinning med värme. Processen att utvinna kallpressad olja är komplex, men gör att man kan bevara oljans egenskaper som att minska tecken på hudens åldrande och många andra hudtillstånd. Kan även ha fin effekt på en acne/problembenägen hud.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary Set of Actives - Oily Skin

Medelbetyg (5.0): 5/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Perfekt för kombinationshud
2019-04-30 av: Martina L
Jag har länge haft svårt att hantera min kombinationshud men detta har blivit min lifesaver. Serumen håller min hud i schack utan att torka ut den, min acne har lugnat ner sig och jag upplever att jag inte blir lika oljig. Oljan är perfekt att använda på kvällen, den återfuktar huden otroligt bra utan att göra att den känns "fet".
Rekommenderas till: Människor med kombinationshud.