search

The Ordinary
Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%
99 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% innehåller bl.a. C-vitamin som är en effektiv antioxidant, dess rena form av L-askorbinsyra har visat sig ha mycket god effekt för att reducera synlighet av flera olika ålderstecken samtidigt som … Läs mer här
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% innehåller bl.a. C-vitamin som är en effektiv antioxidant, dess rena form av L-askorbinsyra har visat sig ha mycket god effekt för att reducera synlighet av flera olika ålderstecken samtidigt som den har uppljusande effekt på hudtonen.

Den vatten- och silikonfria formulan innehåller 23% ren L-askorbinsyra som förblir stabil på grund av att den inte innehåller vatten. Tekniken stöds genom tillsats av hyaluronsyra som ger synlig utjämning av hudtonen tillsammans med fördelarna i C-vitaminet. Produkten appliceras helst på kvällen.

  • Fri från vatten, alkohol, silikon, olja, nötter och gluten
  • Vegansk + Cruelty Free

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera en liten mängd produkt morgon eller kväll.

Obs!Formatet för denna formel är en suspension av mycket fint L-askorbinsyrapulver som ger en hög koncentration av C-vitamin. I ett sådant format finns det två viktiga saker att tänka på:

  1. En mycket stark stickande känsla, kan förväntas under de första 1-2 veckorna tills huden har byggt upp en högre toleransnivå. Om känslan är för stark och du känner obehag, kan formulan blandas ut med andra krämer eller serum i din hudvårdsrutin till dess att huden har vant sig.
  2. Pulverformulan gör att produkten inte känns som ett serum, lotion eller kräm. Efter applicering, tar det några sekunder för huden att absorbera produkten. Produkten kan upplevas grynig i några sekunder efter applikationen. Om du önskar undvika denna konsistens, använd istället Vitamin C Suspension 30% in Silicone.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller