search

The Ordinary
Vitamin C Suspension 30% in Silicone

The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone
139 kr
Tipsa en vän
Min önskelista
The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone innehåller 30 % askorbinsyrapulver; en effektiv antioxidant och dess rena form av L-askorbinsyra har visat sig ha mycket god effekt på att reducera flera olika ålderstecken samtidigt som den har en ly… Läs mer här

Ingår i 1 kampanj:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Skickas inom 24 timmar (vardagar)

The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone

The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone innehåller 30 % askorbinsyrapulver; en effektiv antioxidant och dess rena form av L-askorbinsyra har visat sig ha mycket god effekt på att reducera flera olika ålderstecken samtidigt som den har en lystergivande effekt när den appliceras topikalt.

Den vattenfria formulan med ren L-askorbinsyra som förblir helt stabil då den inte innehåller vatten. Tack vare de mycket lätta silikonerna, känns produkten smidig på huden trots formulans suspensionsformat, istället för den snabbt övergående gryniga känsla man får med originalprodukten Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2%.

  • 30 % askorbinsyrapulver
  • Fri från vatten, alkohol, olja, nötter och gluten
  • Vegansk + Cruelty Free

Innehåll: 30 ml

Användning

Applicera en liten mängd över ansiktet på kvällen. En stickande känsla kan uppstå efter applicering. Om känslan är för stark och du känner obehag, kan produkten blandas ut med andra cremer eller serum vid applicering.

Obs! Formatet för denna formula är en suspension av mycket fint L-askorbinsyrapulver som ger en hög koncentration av C-vitamin. När du börjar använda produkten kan du de första 1-2 veckorna uppleva en mycket stark stickande känsla, tills huden byggt upp en högre toleransnivå. Om känslan är för stark och du känner obehag, kan formulan blandas ut med andra cremer eller serum i din hudvårdsrutin till dess att huden är mer tolerant.

Observera att denna produkt, i jämförelse med den silikonfria vitamin C-suspension 23% + HA Spheres 2%, ger en något mindre effekt av C-vitaminet. Det extra C-vitamininnehållet (30%) i denna silikonbas hjälper dock till att kompensera för den något mindre effekten vid hudexponering.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI REKOMMENDERAR ÄVEN
Upptäck liknande produkter som vi tror att du gillar
RELATERADE PRODUKTER
Se vilka produkter andra har köpt
Recensera denna produkt

The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone

Medelbetyg (4.0): 4/5
Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Vänligen logga in nedan.
eller
5/5Sammetslen hud
2019-06-22 av: Therese J (ålder: 25-34)
Använder denna som nattkräm och är väldigt nöjd med resultatet. Jag upplever att huden blivit mer klar och huden blir len och fin. Kan svida lite i början men går bra att blanda ut med annan kräm tills huden vant sig. Tänk på att inte använda på huden kring ögonen då huden är känsligare där.
Rekommenderas till: Passar till alla
5/5Det perfekta komplementet till din vanliga ansiktskräm
2019-05-09 av: Sofia (ålder: 25-34)
Min hud har blivit bebislen! Jag använder denna på kvällen och blandar ut i min vanliga nattkräm. Jag upplever att den "sticks" för mycket annars. På morgonen när jag vaknar är huden bebislen och superslät. Jag vill aldrig sluta använda denna mirakelprodukt.
5/5Babylen hud
2018-09-28 av: Per A (ålder: 25-34)
Den är väldigt dryg, tag bara lite åt gången.
Ibland hettar och sticker det i skinnet när man smörjer in och jag kunde ana en viss rodnad i huden de första minutrarna efter användning.
Huden blir len som sammet!
Rekommenderas till: Alla!